Nens del Vendrell - Festa Major a Calafell platja
Festa Major a Calafell platja
 Aquest diumenge 29 de juny els Nens hem actuat al passeig marítim de Calafell platja en motiu de la seva Festa Major. Acompanyant a la colla vendrellenca també han actuat la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.
La colla ha aprofitat l'ocasió per descarregar una nova clàssica de set amb mires a fites superiors. En primera ronda s'ha descarregat un serè tres de set reforçat, un castell al que la colla li té molt presa la mida. En segona ronda, la tècnica ha apostat per descarregat de nou un quatre de set semi net, amb el tronc del futur castell de vuit a terra. Una nova prova que ha servit per confirmar les bones sensacions que enguany es tenen amb aquesta estructura. En tercera ronda, i seguint amb la mateixa línia de treball de cara a futur, s'ha descarregat un solvent torre de sis semi neta, amb el tronc de la de set a terra. Finalment s'ha acabat l'actuació amb un pilar de cinc. Podeu trobar les fotos aquí .
Pel que respecta a la colla tarragonina, ha descarregat amb solvència el quatre de set amb l'agulla, el cinc de set i una bonica torre de set. Han acabat també amb el pilar de cinc.
La propera actuació és d'aquí a quinze dies a Banyeres, plaça on tradicionalment els Nens hi han plantat els seus millors castells. La tècnica ha fet un crida doncs perquè tots els castellers i simpatitzants vinguin als assajos per treballar a fons les noves estructures.
 
Següent >
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí