Dissabte, 2 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Eusebi de Vercelli, Mare de Déu dels Àngels

Tal dia com avui:

1931 - El poble català aprova en referèndum l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Per reflexionar:

El sol és nou cada dia. - Heràclit

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
El Grupo Zeta rebutja l'oferta del grup industrial Alfonso Gallardo

El Consell d'Administració del Grupo Zeta, a proposta dels seus accionistes, ha decidit dimarts al vespre rebutjar l'oferta realitzada pel grup industrial Alfonso Gallardo per adquirir una participació majoritària de les seves accions. El grup de comunicació ha remès una nota de premsa feta pública en què informava d'aquesta decisió i afegia que "el Consell va ser informat àmpliament de les intenses negociacions mantingudes per les dues parts, després del preacord subscrit el passat 30 de maig entre Grupo Zeta i Grup Gallardo per intentar aconseguir un acord".

El comunicat assegura que el "Grupo Zeta prosseguirà la seva estratègia de fer rendible i viable el conjunt de negocis que formen el hòlding periodístic, mitjançant l'adopció de les mesures necessàries i oportunes que demandin les circumstàncies actuals del mercat". A més a més, afegeix que el Consell ha nomenat l'actual director financer, Conrado Carnal, director general del Grupo Zeta, amb màximes competències a l'àrea de gestió.

El grup Alfonso Gallardo i el Grupo Zeta van anunciar el passat 3 de juny un preacord per a la venda de la majoria de les accions de la companyia de comunicació al grup extremeny, que va créixer econòmicament fabricant productes d'acer per a la construcció. Aquell comunicat anunciava un procés de negociació confidencial que havia d'estendre's al llarg de diversos mesos fins que s'arribés a un acord definitiu que finalment no s'ha produït.

Després del preacord, el grup Alfonso Gallardo, amb seu social a Jerez de los Caballeros (Badajoz), estava a un pas de fer-se amb la major part de les accions de Zeta.

Ara els accionistes de Zeta i el Consell d'Administració han dit que no al que semblava l'únic comprador, un grup dedicat des de la dècada dels setanta a la fabricació i transformació de diferents productes d'acer per a la construcció.

El Periódico de Catalunya, amb gairebé 800.000 lectors diaris segons l'EGM, i el setmanari Interviu, amb una xifra similar cada setmana, són els bucs insígnia del Grupo Zeta, que és en l'actualitat propietat de la família Asensio, entre d'altres accionistes.

Publicat 29/07/2008 - 19:53h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS