Dissabte, 2 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Eusebi de Vercelli, Mare de Déu dels Àngels

Tal dia com avui:

1931 - El poble català aprova en referèndum l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Per reflexionar:

El sol és nou cada dia. - Heràclit

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
El FC Barcelona ja coneix qui serà el seu rival en la prèvia de la Champions
Actualitzat 17:18h

Aquest divendres al migdia s'ha fet a la seu de la UEFA a Nyon (Suïssa) el sorteig de la ronda prèvia de la Champions League. El FC Barcelona ha tingut sort ja que el seu rival serà el guanyador de l'eliminatòria entre el Beitar de Jerusalem i el Wisla de Cracòvia. De moment, l'eliminatòria és favorable per als israelians que guanyen per 2-1 quan encara falta jugar a Polònia. El matx decisiu es disputarà el 6 d'agost. La ronda prèvia de la Champions, que el Barça afrontarà sense Leo Messi, es jugarà el 12 o 13 d'agost l'anada i el 26-27 del mateix mes la tornada. L'equips de Guardiola, que és a Chicago en la primera parada de la seva gira estatunidenca, evita els ossos del sorteig que eren el Dinamo de Kiiv, l'Slavia de Praga o el Galatasaray turc. Atlètic de Madrid, per la seva banda, no ha tingut tanta sort i se les veurà amb el Schalke 04 alemany. Altres emparellament destacats han estat el Liverpool-Standard de Lieja, el Twente-Arsenal o el Fiorentina-Slavia de Praga.

Es dóna la circumstància que el FC Barcelona ja va eliminar el Wisla de Cracòvia en la prèvia de la temporada 2001-2002. L'entrenador del club català era, aleshores, Carles Reixach, i el Barça va guanyar al terreny de joc polonès per tres gols a quatre amb dianes de Rivaldo (3) i Kluivert. En el partit de tornada, els blaugrana es van imposar per un gol a zero, diana de Luis Enrique. Aquest és l'únic precedent que hi ha entre catalans i polonesos. El Wisla, per cert, és l'actual campió de la lliga domèstica.


Negociacions per canviar l'ordre dels partits

Malgrat que el sorteig ha volgut que el FC Barcelona jugui el primer partit a casa i el segon a fora, el club català està interessat a arribar a un acord per canviar l'ordre de leliminatòria. La intenció de la directiva barcelonista és que el partit de tornada sigui a casa per tal de fer-hi coincidir la famosa assemblea de compromissaris. Els representants del club israelià s'han mostrat favorables a la iniciativa, mentre que els del Wisla polonès han demanat temps per consultar-ho amb els superiors. El Beitar parteix amb avantatge, ja que va doblegar els polonesos 2 a 1 a Israel.

Publicat 01/08/2008 - 12:18h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Ya le costará ya. Menuda chorra.
Manolo - 01/08/2008 16:43
1 ComentariMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS