Dissabte, 2 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Eusebi de Vercelli, Mare de Déu dels Àngels

Tal dia com avui:

1931 - El poble català aprova en referèndum l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Per reflexionar:

El sol és nou cada dia. - Heràclit

 
Notícies relacionades
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Nadal, número u del tennis mundial 'in pectore'

La derrota de Roger Federer davant el gegant croat Ivo Karlovic al Tennis Master Series de Cincinnati ha provocat que el tennista balear s'hagi fet amb el número u del tennis mundial de manera virtual. L'ATP no publicarà la llista definitiva fins el 18 d'agost però, de moment, el manacorí ja és 'in pectore' el nou dominador del món de la raqueta. Rafa Nadal, després dels seus triomfs a Roland Garros i a Wimbledon, ha acabat amb el domini del tennista de Basilea que l'ha portat a ser número u durant 234 setmanes consecutives, més de quatre anys. Pel que fa al TMS de Cincinnati, Nadal ha superat l'alemany Tommy Haas per la via ràpida i s'ha classificat per jugar els quarts de final. El número u de Nadal no variarà encara que Roger Federer es faci amb la medalla d'or a Pequín.



Rafa Nadal va directe cap el número u després d'accedir als quarts de final del TMS de Cincinnati en desfer-se de l'alemany Tommy Haas per 6-4 i 7-6 en dues hores i dos minuts de joc. Però la notícia s'havia produït unes hores abans quan el suís Roger Federer va perdre contra el gegant croat de 208 centímetres per 7-6 (2), 4-6 i 7-6 (2).
Això significava que el balear Rafa Nadal es convertia en el virtual número u del tennis mundial. El manacorí ha posat punt i final a 234 setmanes de Roger Federer com a número u.
La llista definitiva no es publicarà fins el 18 d'agost però, passi el que passi en els Jocs Olímpics, Rafa Nadal serà la millor raqueta del món. Per consolidar el seu liderat virtual abans d'aquesta data, Nadal hauria de guanyar el TMS de Cincinnati. Torneig que se li posa de cara ja que sobre la pista ràpida estatunidenca, Nadal està demostrant una gran autoritat. Impecable en el servei i lluint un envejable estat de forma sembla clar que el balear assolirà, com a mínim, la final del setè Master Series de la temporada.

Publicat 01/08/2008 - 08:32h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Està molt bo. M'el menjaria tot senser.
Laura - 01/08/2008 16:50
1 ComentariMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS