Dissabte, 9 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Amor, Sant Domicià, Sant Viator

Tal dia com avui:

1992 - S'acaben els Jocs Olímpics de Barcelona.

Per reflexionar:

La por és capaç de mantenir-nos desperts tota la nit, però la fe és un magnífic coixí. - Philip Gulley

Infolocal
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Vila-seca
Finalitza l'alerta del Transcat per l’accident d’un camió a l’AP-7 a Vila-seca
Actualitzat 18:20h

Al voltant de les 16.30 d'aquesta tarda ha finalitzat la fase d'alerta del Pla d'emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril (TRANSCAT) de Vila-seca, un cop el producte transvasat ha arribat a l'empresa de destí. Així ho ha informat la Direcció General de Protecció Civil. Passades les 14.00 el camió que transportava 15.000 litres d'hidròxid de potassi (potassa càustica) i que ha quedat repenjat a la mitjana de l'autopista AP7 ha estat aixecat i retirat per una grua.

L'empresa Tankisa, la propietària del remolc accidentat, ha estat la que ha facilitat un remolc per fer el transvasament de 15.000 litres de potassa càustica i ha acompanyat el remolc fins al taller Farcinox del polígon Constantí. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat al lloc de l'accident fins que han finalitzat totes les maniobres.

Poc abans de les 8.30h, els Bombers de la Generalitat han activat la fase d'alerta del Pla d’Emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril (TRANSCAT), per l’accident d’un camió a l’autopista AP7, al terme municipal de Vila-seca (el Tarragonès). El conductor del camió ha quedat ferit lleu i l'accident ha arribat a provocar prop de quatre quilòmetres de cua.

L'accident s'ha produït sobre les 08.00h, quan el camió carregat amb hidròxid de potassi (sosa càustica) ha quedat repenjat de costat sobre la mitjana de la via, al punt quilomètric 257, en els carrils en sentit sud.

Tot i que no hi ha hagut fuita, s’ha activat l’alerta del TRANSCAT com a mesura preventiva, ja que el camió havia de ser posat dret i posteriorment fer-se el transvasament de la sosa cap a una altra cisterna.

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, arrel de l'accident fins a dos carrils han quedat tallats totalment a la circulació, en sentit sud.

Publicat 04/08/2008 - 08:59h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS