Dissabte, 16 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Esteve d'Hongria, Sant Roc

Tal dia com avui:

1977 - Mor el rei del rock, Elvis Presley.

Per reflexionar:

El món és un teatre. Hi vens, veus i marxes. - Matthias Claudius

 
Enllaços
 
Notícies relacionades
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
El Barça busca guanyar el seu 33è Gamper contra Boca Juniors

El Trofeu Joan Gamper viu aquest dissabte la seva 43a edició amb la visita del Boca Juniors, rival que intentarà guanyar el seu primer trofeu, el palmarès del qual és fins a la data clarament favorable a l'equip barcelonista, que l'ha guanyat en 32 ocasions. El Barcelona rep novament el Boca Juniors, el mateix convidat que el 2003, quan l'arribada a la presidència de Joan Laporta va coincidir amb la recuperació dels rivals d'entitat per al trofeu estiuenc del Barça.

Martín Cáceres, un dels nous fitxatges blaugrana, no podrà debutar al Camp Nou davant el seu públic a causa de la contractura en l'adductor de la cama dreta que ha patit en l'entrenament d'aquest divendres. El jugador uruguaià, que tampoc va actuar en el partit de la prèvia de Champions davant el Wisla de Cracòvia (4-0), no ha entrat en la convocatòria de Josep Guardiola i el seu lloc l'ocupa el defensa del filial David Córcoles. També són baixa per lesió Jorquera, Dani Alves i Víctor Sánchez.

Guardiola, disposat a recórrer al filial si no hi ha més fitxatges
Josep Guardiola, entrenador del Barça, ha assegurat que recorrerà als jugadors del filial en cas que la secretaria tècnica no concreti cap incorporació més abans del 31 d'agost i ha subratllat la seva "fe" en els joves del Barça Atlètic "que ens respondran a la perfecció si és necessari". Encara que el club busca un extrem esquerre, descartada ja l'opció del valencianista David Silva, Guardiola ha dit sentir-se "content" amb la seva plantilla malgrat considerar-la "curta". "Si ha de venir algun jugador més, bé. I si no, tinc molta fe en els jugadors del filial perquè crec que amb aquesta plantilla podrem arribar lluny", ha dit l'entrenador blaugrana.

Publicat 15/08/2008 - 14:39h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS