Dissabte, 16 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Esteve d'Hongria, Sant Roc

Tal dia com avui:

1977 - Mor el rei del rock, Elvis Presley.

Per reflexionar:

El món és un teatre. Hi vens, veus i marxes. - Matthias Claudius

Infolocal
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Barcelona
Una dona roba i tracta de matar la mare del seu ex intentant fer esclatar el seu pis

Els Mossos d'Esquadra han detingut Netania D. M., de 38 anys, nacionalitat dominicana i veïna de Cornellà de Llobregat com a presumpte autora d'un delicte de robatori amb violència, temptativa d'assassinat i incendi a l'interior d'un pis de Barcelona on es trobava una dona de 77 anys, segons han informat fonts de la policia catalana. Es dóna la circumstància que l'arrestada és l'exparella del fill de la víctima.

Els fets es remunten al passat 16 de juliol quan pels volts de les 16.00 h es va produir un robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un domicili particular de la ciutat de Barcelona. La propietària de l'immoble va sorprendre l'agressora, que anava amb la cara tapada i guants, al passadís i s'hi va enfrontar de manera que el ganivet que aquesta última portava es va trencar. Al perdre l'arma blanca, l'agressora va començar a colpejar la víctima, una dona de 77 anys, alhora que li exigia que li lliurés totes les joies que hi havia al domicili i li obrís la caixa forta.

Ús d'un bufador per cremar el pis
Un cop va aconseguir el botí (30.0000 euros en efectiu i una important quantitat de joies de gran valor econòmic), va lligar la víctima a una taula, va treure un bufador i va prendre foc al domicili en diferents punts deixant les claus de pas del gas obertes amb la clara intenció de fer esclatar el domicili, cosa que no va aconseguir.

La investigació aviat es va centrar en Netania D.M, exparella d'un dels fills de la víctima. Durant els dies posteriors als fets, la persona investigada va estar amagada al seu domicili fins que més endavant va començar a sortir i a reprendre la seva vida diària habitual. A la principal sospitosa se la va veure en diverses ocasions amb les joies robades.

Després de passar a disposició del jutjat que instrueix la causa, l'arrestada ha ingressat a la presó per ordre del jutge.

Publicat 15/08/2008 - 11:33h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS