Dissabte, 16 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Esteve d'Hongria, Sant Roc

Tal dia com avui:

1977 - Mor el rei del rock, Elvis Presley.

Per reflexionar:

El món és un teatre. Hi vens, veus i marxes. - Matthias Claudius

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Presó sense fiança per al principal acusat en la trama de Turisme Jove de les Balears

El jutge Antonio Rotger ha dictat presó provisional sense fiança per al principal implicat en la presumpta trama de malversació de fons públics al Consorci de Turisme Jove, l'excap de Manteniment, Juan Francisco Gosálbez, i presó amb fiança per a l'exgerent, Damià Amengual. L'exdirector general de Joventut en la passada legislatura, Juan Francisco Gálvez, ha quedat en llibertat sense fiança però amb càrrecs de malversació de fons i falsificació documental, després d'haver prestat declaració durant unes tres hores i després d'un registre de dues hores al seu domicili, ha confirmat el seu advocat, Bartomeu Vidal.

La quarta persona detinguda i imputada, l'exparella sentimental de Gosálbez, María Auxiliadora Pérez, ha quedat en llibertat amb càrrecs. Segons fonts de la Fiscalia, l'imputat que s'enfronta a un major nombre de càrrecs és Gosálbez, a qui se l'acusa de malversació de fons públics, suborn, falsificació documental i prevaricació, i que ja ha ingressat a la presó.

L'advocat Bartomeu Vidal ha anunciat la decisió del jutge de concedir llibertat sense fiança per a un dels seus defensats, l'exdirector general de Joventut, Juan Francisco Gálvez, de qui ha dit que "ha mantingut en tot moment la seva absoluta innocència respecte de totes les acusacions". En el cas de l'exgerent de l'organisme públic, Damiàn Amengual, qui comparteix advocat amb Gálvez, el jutge ha dictat llibertat provisional amb fiança de 12.000 euros, que ha estat dipositada i ha quedat en llibertat.

Publicat 15/08/2008 - 10:55h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
Tots aquests sembla ser que formen part del mateix club de "salvapàtries" que diuen que tenen pretensions d'arreglar les espanyes, ja ja ja, doncs potser que s'ho facin mirar això. Ara el que cald...Continua
Un cremat - 15/08/2008 16:06
1 ComentariMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS