Dissabte, 23 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Rosa de Lima

Tal dia com avui:

1996 - Zaire i Ruanda acorden el retorn de més d’un milió de ruandesos de majoria hutu refugiats al Zaire des del 1994.

Per reflexionar:

Venjant-se, un s’iguala al seu enemic; perdonant-lo, es mostra superior a ell. - Francis Bacon

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Va guanyar una Recopa amb el FC Barcelona de Ronaldo i De la Peña
'Sir' Bobby Robson perd el partit contra el càncer i apura els seus darrers dies de vida

Els qui l'han conegut l'han definit sempre com un autèntic senyor dins i fora dels terrenys de joc. Ara, però, 'Sir' Bobby Robson, exentrenador del FC Barcelona durant la temporada 1996-97, està apurant els seus darrers dies de vida. Després d'haver afrontat amb valentia el càncer per quatre vegades, no ha pogut amb el cinquè brot que se li ha reproduït. Als seus 75 anys, Robson ha lluitat contra una malaltia que li van descobrir fa 17 anys. Ha superat un tumor cerebral que el va obligar a deixar la banqueta del Newcastle l'any 2004 però els metges li donen pocs mesos de vida per un càncer de pulmó irreversible que li acaben de trobar. Els familiars de l'exblaugrana asseguren que Bobby Robson està molt sencer. Robson va guanyar una Recopa, la Copa i la Supercopa d'Espanya de la temporada 1996-97 amb l'entitat blaugrana.

La Gran Bretanya viu completament commocionada l'evolució de l'estat de salut de Bobby Robson. I més quan l'exentrenador del FC Barcelona ha encaixat la malaltia assegurant que es "concentra" en mirar de "gaudir al màxim del temps que em queda". Un temps que els metges xifren en pocs mesos. "Sé que moriré més aviat o més tard. Tothom ha de morir algun dia i jo penso que gaudit de cada minut de la meva vida".

"Sóc afortunat -diu- per haver viscut tant temps des que em van diagnosticar el primer brot de càncer. Ara, la meva situació és estàtica i no ha millorat des de la meva darrera sessió de quimioteràpia".

Sempre generós, Bobby Robson ha donat 634.000 euros a la fundació que ell presideix i que lluita contra aquesta malaltia. L'exblaugrana adverteix que no es pensa "quedar-me a casa pensant en el què pot passar". Així, aquest estiu se l'ha vist a Wimbledon presenciat partits de tennis o jugant a golf a Portugal.

Publicat 19/08/2008 - 09:21h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
sóc perico, però quan va entrenar l'altre equip català, admirava aquesta persona entranyable i un millor entrenador..Vaig tenir l'oportunitat de coneixer-lo, doncs vistitava amb freqüencia el meu...Continua
joan - 19/08/2008 21:30
Comentari
un dels millors entrenadors del Barça, una gran persona....
ricardsantacreu - 19/08/2008 19:49
Comentari
Ha estat i és tot un cavaller, cosa dificil de trobar en el món de l´esport. Que sigui feliç els dies que li resten de vida!!
Helena - 19/08/2008 17:17
9 ComentarisMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS