Dissabte, 23 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Rosa de Lima

Tal dia com avui:

1996 - Zaire i Ruanda acorden el retorn de més d’un milió de ruandesos de majoria hutu refugiats al Zaire des del 1994.

Per reflexionar:

Venjant-se, un s’iguala al seu enemic; perdonant-lo, es mostra superior a ell. - Francis Bacon

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Dotzena medalla per a la delegació espanyola
David Cal, plata en C1 1000 metres
Actualitzat 11:11h

El palista gallec David Cal no ha pogut revalidar l'or que va aconseguir a Atenes en la categoria de C1 1000 metres ja que ha entrat segon a la línia de meta en la prova que s'ha disputat aquest divendres al matí. El de Cangas de Morrazo ha anat de menys a més en la prova que més li agrada. Ha sortit en darrera posició i se l'ha vist despenjat en els primers metres. Però un cop ha aconseguit agafar el ritme de 60 palades per minut que ell acredita ha anat remuntant posicions. En els 750 metres ja ha agafat la segona posició que no ha deixat fins creuar la línia de meta. L'hongarès Attila Sandor Vajda (bronze a Grècia) li ha pres el tron al de Pontevedra. La tercera plaça ha estat per al sorprenent canadenc Thomas Hal. Aquest dissabte, Cal també optarà a medalla en la categoria de C1 500 metres en la qual defensarà l'argent aconseguits en els Jocs hel·lens de 2004.



En acabar la cursa, David Cal no ha buscat excuses. "He rebentat i no hi ha res més", ha dit el gallec. "Estava lluitant per guanyar la cursa però, al final, l'hongarès ha estat més ràpid que jo. Ha aguantat més i jo no hi he pogut fer res", ha resumit després de recollir la seva tercera medalla olímpica.

"Jo pensava que els dos anàvem al límit però Attila anava millor que jo i al final ha guanyat". El de Cangas de Morrazo ha restat importància a la seva mala sortida. "He sortit bé, al meu ritme. Hi ha hagut gent que ha sortit molt ràpid i després no ha arribat. El que importa és arribar a la meta i no com surtis" ha subratllat el palista gallec.

David Cal ha admès "estar un xic tocat anímicament. Tenia moltes opcions d'aconseguir l'or i he lluitat per això. Al final ha estat una bonica medalla de plata que està molt bé encara que no tingui el gust de l'or". El de Pontevedra, que ha destacat les altes temperatures i la forta humitat" que hi ha a la Xina, confia en "descansar" per tal de recuperar-se per la final de C1 500 de demà.

Publicat 22/08/2008 - 09:51h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS