Dissabte, 23 d'agost de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Rosa de Lima

Tal dia com avui:

1996 - Zaire i Ruanda acorden el retorn de més d’un milió de ruandesos de majoria hutu refugiats al Zaire des del 1994.

Per reflexionar:

Venjant-se, un s’iguala al seu enemic; perdonant-lo, es mostra superior a ell. - Francis Bacon

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
L'equip femení espanyol de sincro ja fa olor de plata

Demà es disputa la final de la prova de natació sincronitzada per equips i el conjunt espanyol, que prepara Anna Tarrés, ja olora a plata després de quedar segones en la qualificació d'aquest divendres. Gemma Mengual, Alba María Cabello, Raquel Corral, Andrea Fuentes, Thais Henriquez, Laura López, Gisela Morón, Irina Rodríguez i Paola Tirados han realitzat un exercici brutal executant amb rapidesa i perfecció les figures obligatòries. La seva puntuació ha estat més baixa de la que s'haurien merescut ja que les espanyoles han estat les primeres en competir i els jutges no tenien arguments per comparar. Les russes, tal i com ja va passar en la final de duet, apunten a l'or. Les xineses tenen el bronze provisional per davant de les japoneses. 



En la final de demà, l'equip espanyol de sincronitzada atacarà el seu exercici 'africà' amb el qual aspiren a pujar al podi de Pequín. Avui han sortit de la piscina del Cub d'Aigua prou contentes amb la segona posició que han obtingut. De tota manera, han subratllat que han rebut alguns 9.7 que no esperaven per part d'alguns jutges. Les noies ho atribueixen a què han estat les primeres en nedar i que el jurat no tenia elements per comparar.

Les noies de l'equip espanyol han presentat uns banyadors molt atrevits decorats com si fossin grafitis. Han explicat que totes col·laboren a l'hora de confeccionar-los. I és que les noies d'Anna Tarrés han volgut deixar molt clar que ells sempre van "per endavant" en qüestions com ara la d'innovar dins de la piscina.

Ara, i fent olor de plata, s'hauran de concentrar per l'exercici de demà. Es tracta d'una coreografia en la qual les noies es troben molt còmodes. Amb tot, però, no està exempt de riscos ja que les acrobàcies que inclou són, a més de boniques i visuals, arriscades i perilloses.

La líder de l'equip, la barcelonina Gemma Mengual, que ja s'ha penjat una medalla de plata al coll en aquests Jocs, desitja que les noies estiguin demà "tan activades" com ho han estat avui.

Publicat 22/08/2008 - 10:36h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS