Nens del Vendrell - Portada
Actuació passada per aigua a Tarragona

Aquest diumenge 15 d'agost la colla s'ha desplaçat a la plaça del Rei de Tarragona on hem estat convidats per la colla dels Xiquets de Tarragona per celebrar el seu inici de temporada. A plaça també han acudit els castellers de Sants. Ha estat una diada marcada per la pluja, que ha obligat a interrompre durant una estona l'actuació, i per la poca assistència de castellers, fet que ha condicionat els plans de la tècnica.

En primera ronda s'ha descarregat un tres de set. Un tres segur i serè que no ha patit en cap moment. Tot just al començar la segona ronda, el cel s'ha tapat i ha començat a ploure amb força.

Image 
Llegir-ho tot...
 
Actuació d'inici de temporada
 Image

Aquest diumenge 1 d'abril s'ha celebrat l'actuació d'inici de temporada. Una pluja fina però insistent durant tot el matí ha fet que es decidís fer l'actuació al local enlloc de la Rambla del Vendrell. D'aquesta manera, el local s'ha omplert de camises vermelles i blaves (les de la colla convidada, els Castellers de la Vila de Gràcia). En una diada marcada per les baixes, tant a nivell de canalla com de tronc i pinya, s'ha decidit fer una actuació segura i aprofitar per fer debutar nous castellers.

Els resultats han estat del tot positius per a la nostra colla: hem descarregat el nostre primer castell de set de la temporada (un tres de set) i després hem fet el mateix amb el quatre de sis amb l'agulla, el quatre de sis i el pilar de cinc, tots amb moltes novetats al tronc i al pom de dalt!

Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Resultats 37 - 38 de 38
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí