Nens del Vendrell - Per Santa Anna la nostra millor actuació de la temporada
Per Santa Anna la nostra millor actuació de la temporada

Aquest dissabte 26 de juliol, els Nens del Vendrell hem descarregat per Santa Anna a la plaça vella la torre de set, el cinc de set i el quatre de set amb agulla.

Com cada any, la diada de Santa Anna, una diada castellera que es celebra sempre el mateix dia de la Festa Major i amb la única participació de la colla local, ha portat a la plaça vella, minuts després de quarts de dues del migdia, les nostres millors construccions.

S’iniciava la diada amb un cinc de set, el tercer de la temporada descarregat, que ha pujat ràpid i seré. En segona ronda, els Nens portavem al Vendrell la torre de set, després d’haver-la descarregat el diumenge anterior a Calafell. La construcció es va mostrar en tot moment molt segura, demostrant el control que des de fa diverses temporades tenim en aquest castell, malgrat els canvis de castellers que s’ha produït en el temps. A continuació, vàrem completar el quatre de set amb l’agulla, després d’un primer intent desmuntat. El castell es va haver de treballar de manera controlada, mentre es desvestia l’estructura del quatre. Per finalitzar la diada, es va descarregar el pilar de cinc. Podeu veure les fotos aquí .

D’aquesta manera, els Nens completem la nostra millor actuació de la temporada i ho fem en plaça pròpia, justament el dia de la nostra Festa Major. El diumenge participarem amb la resta d'entitats de cultura popular en el cercavila de Santa Anneta a partir de les 7 de la tarda, sortint de la plaça Nova i acabant amb una ballada conjunta a la plaça vella.  

A partir d’ara, hem de seguir aquesta línia, consolidant les construccions de set i mig a les diverses diades del mes d’agost i treballant noves construccions al local amb la voluntat de donar el salt a nous reptes, quan la feina d’assaig ho permeti.

La propera actuació de la colla es realitzarà el divendres 1 d’agost a les 21:30 hores en el marc de la diada de Festa Major de Sant Vicenç de Calders.

 
< Anterior   Següent >
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí