Dimecres, 3 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Dorotea, Sant Gregori el Gran

Tal dia com avui:

1919 - Itàlia reconeix el dret de vot de la dona

Per reflexionar:

La soledat és un bon lloc per anar de visita... però un mal lloc per quedar-se. - Anònim

 
Enllaços
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
L'argentí i el brasiler han de suplir Riera i Zabaleta, mentre que l'irlandès arriba per cobrir la banda dreta
L'Espanyol presenta Pareja i Nené i signa l'irlandès del Liverpool Finnan

La secretaria tècnica del RCD Espanyol ha complagut el tècnic barceloní Bartolomé Tintín Márquez amb reforços immediats per suplir els dos futbolistes que recentment han abandonat l'entitat. Després d'haver traspassat Riera al Liverpool i Zabaleta al Manchester City, el club blanc-i-blau ha presentat d'una tacada dos jugadors -l'argentí Nicolás Pareja i el brasiler Nené- i n'ha contractat un altre: el veterà defensa del Liverpool, Steve Finnan. Malgrat tot, la feina per a Paco Herrera i companyia no s'atura i s'acumula a l'operació sortida, ja que l'entitat que presideix Daniel Sánchez Llibre ha de buscar un comprador d'urgència per a Eduardo Costa.

El RCD Espanyol ha estat ràpid a l'hora de cobrir les absències de Riera i Zabaleta. El club blanc-i-blau ha presentat l'argentí Pareja i el brasiler Nené i ha anunciat que contracta el veterà defensa Steve Finnan. Tots tres són els encarregats de completar un planter al gust de Márquez i la resta de tècnics de l'Espanyol. De tots ells, qui menys necessitat d'aclimatació ha de tenir és el brasiler Nené, que ja va militar diverses temporades a la lliga espanyola.

Durant la seva presentació, Pareja, que ha qualificat el seu fitxatge de "nou desafiament", ha declarat que "l'Espanyol ha mostrat molt interès en mi i per això vaig elegir venir a aquest club important". Malgrat que ha admès que necessita un temps d'adaptació, el defensa ha afegit que "posaré ganes cada dia" i que "em posaré ràpidament a les ordres del tècnic per sumar". Medalla d'or als Jocs de Pequín, l'argentí ha afirmat que va arribar jove al futbol europeu perquè ell ho va voler: "després de jugar en un equip dels denominats petits -Argentinos Júniors-", volia jugar a Europa". Tot i que ha admès que en aquell moment va tenir ofertes de l'Argentina, "vaig preferir" el vell continent.

Al voltant de les comparacions amb Mauricio Pochettino, el central argentí que més ha estimat l'afició, Pareja ha matisat que "a mi les comparacions no m'agraden. Va ser un gran jugador i un gran central. Va triomfar aquí i va ser molt estimat per l'afició. No vinc a ocupar el lloc de ningú, sinó a mostrar el que puc donar".

Per la seva banda, Anderson Luis de Carvalho, Nené, ha manifestat duran la seva presentació que signar pel RCD Espanyol és "com tornar a casa". El davanter brasiler amb nacionalitat espanyola, que ja va jugar al Mallorca o al Celta de Vigo, ha argumentat que "estic molt motivat per aquesta nova experiència i vinc amb la intenció de donar-ho tot" i ha puntualitzat que "segurament no necessitaré una adaptació tan clara com altres jugadors perquè ja conec aquest campionat", cosa que al seu parer pot "aprofitar".

Nené, que arriba de l'AS Mònaco de la lliga gala, ha sostingut que "he crescut bastant" durant la temporada a França. Fins i tot s'ha permès el luxe de fer broma a l'hora de dir que "he crescut físicament" perquè "he treballat molt". Al voltant del seu paper al conjunt, el migcampista ha exposat que "sóc un més i he vingut per ajudar i assumir qualsevol responsabilitat".

Finnan, el tercer

Durant aquest dilluns d'activitat frenètica a les oficines de Montjuïc, la secretaria tècnica que encapçala Paco Herrera ha contractat l'irlandès Stephen Finnan. El veterà defensor, de 32 anys, pot jugar a la banda dreta de la defensa o del mig del camp i és un jugador de qualitat contrastada a l'àmbit internacional després de jugar al Liverpool. Amb experiència al Birmingham City, el Notts County i el Fulham, el jugador ha signat a canvi d'un milió.

Nascut a Limerick, ciutat de la costa oest d'Irlanda, Finnan ha estat cinquanta cops internacional amb el combinat irish.

Sortida per a Eduardo Costa

Després d'aquest reguitzell de fitxatges, ara la feina es concentra a l'operació sortida: amb Eduardo Costa com a principal actor. El Lecce italià estava interessat a adquirir el migcampista brasiler, però se n'ha desdit i ara cal una operació llampec per vendre el jugador.

Publicat 01/09/2008 - 16:54h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS