Dimarts, 2 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Antolí, Santa Raquel

Tal dia com avui:

1945 - Conclou la II Guerra Mundial, amb la signatura de l’acta de rendició incondicional de Japó

Per reflexionar:

Els llaços de l’amistat són més estrets que els de la sang i la família. - Bocaccio

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Robinho canvia el Reial Madrid pel Manchester City

El davanter brasiler Robson De Souza, Robinho, ja no és futbolista del Reial Madrid. El jugador de la canarinha, que havia declarat la seva rebel·lia contra el conjunt blanc, ha signat pel Manchester City a canvi de 40 milions d'euros i s'unirà a les files del club citizen. Malgrat que la seva prioritat era anar al Chelsea de Luiz Filipe Scolari, el Reial Madrid no ha acceptat l'oferta dels blues, que era de 35 milions d'euros, i s'ha decantat per la de l'entitat que presideix el tailandès Thaksin Shinawatra. Els sky blues, doncs, no tindran Ronaldinho, que va preferir l'AC Milan, però sí que podran comptar amb el seu particular crack. Amb els diners de Robinho, el president blanc, Ramón Calderón, ha provat la compra de l'asturià Villa, però s'ha trobat amb la negativa frontar del València.

 

Robinho ja no és futbolista del Reial Madrid. Després de declarar-se en rebel·lia i d'apostar fort per la seva sortida del club madridista, el jove davanter brasiler ha signat pel Manchester City i seguirà la seva carrera a la Premier. El futbolista, doncs, engrossarà l'àmplia nòmina de cracks que militen a la màxima categoria anglesa des de l'arribada massiva de magnats als clubs de l'illa. L'entitat que presideix el multimilionari tailandès Thaksin Shinawatra havia iniciat les negociacions dilluns a la tarda amb una primera oferta de 35 milions d'euros pel futbolista, però veient que el Madrid en demanava 40, ha accedit a les pretensions blanques per avançar-se a Roman Abramovitx.

A les files del conjunt sky blue, que entrena Mark Hughes, Robinho coincidirà amb una llarga llista de cracks del futbol europeu: el jove Shaun Wright-Phillips, els brasilers Elano, Jô i Glàuber, el búlgar Martin Petrov i l'argentí Zabaleta.

Publicat 01/09/2008 - 23:33h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS