Dimecres, 3 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Dorotea, Sant Gregori el Gran

Tal dia com avui:

1919 - Itàlia reconeix el dret de vot de la dona

Per reflexionar:

La soledat és un bon lloc per anar de visita... però un mal lloc per quedar-se. - Anònim

Infolocal
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Barcelona
L'Audiència de Barcelona obliga a complir la pena que li va suspendre a un violador reincident

L'Audiència de Barcelona ha resolt finalment que Daniel P.G. compleixi la pena de presó per amenaces que se li va suspendre al maig en no tenir-se en compte els seus antecedents juvenils. El jove, de 23 anys, va estar condemnat per onze violacions quan era menor i es troba a la presó preventiva des del mes de juliol, quan va ser detingut de nou acusat d'haver intentat agredir sexualment a un noia al carrer Nadal Meroles de Lleida.

El jove, de 23 anys, havia complert pena per onze violacions, encara que aquestes no li computaven com antecedents per haver-les comès quan era menor, i el mes de març passat l'Audiència de Barcelona el va condemnar de nou a quinze mesos de presó per coaccions, per haver exigit que li fes una fel·lació a un noi del centre de justícia juvenil L'Alsina on estava intern. Després de complir tres quartes parts d'aquella pena, la secció tercera de l'Audiència va acordar suspendre-li la condemna -en tractar-se d'una pena inferior a dos anys i estar mancat d'antecedents com adult-, en contra del criteri de la Fiscalia, que va alertar del greu risc de reincidència del jove.

El 20 de juliol passat, dos mesos després de sortir de la presó, Daniel P.G. va ser detingut per conduir una moto sense carnet, motiu que la Fiscalia va aprofitar per demanar a l'Audiència que revoqués la llibertat condicional al violador reincident. Mentre s'esperava la resolució del recurs de la Fiscalia, Daniel P.G. va tornar a ser detingut per intentar violar presumptament a una noia al carrer Nadal Meroles, situat en ple centre de Lleida, i robar-li 20 euros.

En un acte, el tribunal ha acordat ara que Daniel P.G. ha de complir la pena de 15 mesos de presó a que va ser condemnat per l'agressió de L'Alsina, encara que la resolució arriba tard, ja que el jove està en presó preventiva des del passat 29 d'agost per l'intent de violació. Per impedir que David P.G. sortís en llibertat, la Fiscalia va esgrimir davant l'Audiència informes del Departament de Justícia que alertaven del seu alt risc de reincidència, però el tribunal no va poder tenir-los en compte al valorar si li suspenia la condemna perquè es van realitzar quan estava intern al centre de menors.

Publicat 01/09/2008 - 17:17h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS