Dijous, 4 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Rosalia

Tal dia com avui:

1987 - Espectacular incendi en els magatzems Arias de Madrid. Deu bombers moren sepultats al esfondrar-se sis dels vuit pisos dels magatzems Arias.

Per reflexionar:

Hi ha dues coses infinites, l’Univers i l’estupidesa humana. I de l’Univers no n’estic segur. - Albert Einstein

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
S'espera la intervenció via satèl·lit del president George Bush
La política torna a la convenció republicana després del Gustav

La política torna aquest dimarts a la convenció republicana després dels canvis d'agenda que ha provocat el pas de l'huracà Gustav. Durant aquesta jornada s'espera la intervenció via satèl·lit des de Washington del president George W. Bush que segons els plans originals hauria d'haver parlat el dilluns.

Després de la intervenció del president, també intervindrà la seva dona, Laura Bush, que sí que es troba a la convenció de St. Paul. Al llarg de la jornada, també intervindrà Fred Thompson, que va ser rival de McCain durant les eleccions primàries i és un conegut actor. La convenció comptarà també amb la presència del senador Joe Lieberman que ha abandonat recentment el Partit Demòcrata per convertir-se en independent i que és un gran amic de John McCain.

La decisió de reprendre l'agenda política de la convenció s'ha pres a última hora de la matinada d'aquest dimarts després de constatar que el Gustav no ha deixat els danys que es temia. Malgrat que encara s'ha de perfilar el programa dels dies que queden, segons el director de campanya del candidat John McCain, Rick Davis, el pròposit de la jornada d'aquest dimarts és intentar delinear el costat humà del candidat republicà davant del públic.

La convenció ha perdut un dia per transmetre el seu missatge i “vendre el seu candidat”. Els partits utilitzen les convencions per pujar punts a les enquestes, per això ara han de recuperar el temps. A més, la trobada republicana ha perdut l'atenció per guanyar-ne el fet que Sarah Palin ha admès que la seva filla Bristol, de 17 anys, està embarassada.

Publicat 02/09/2008 - 20:55h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS