Dijous, 4 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Rosalia

Tal dia com avui:

1987 - Espectacular incendi en els magatzems Arias de Madrid. Deu bombers moren sepultats al esfondrar-se sis dels vuit pisos dels magatzems Arias.

Per reflexionar:

Hi ha dues coses infinites, l’Univers i l’estupidesa humana. I de l’Univers no n’estic segur. - Albert Einstein

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
La imatge ha estat adquirida per 51.000 lliures (prop de 62.900 euros)
Un museu de Londres compra el disseny original del logotip dels Rolling Stones

El disseny original del famós logotip dels Rolling Stones, els prominents llavis i la descarada llengua, podrà veure's en el museu Victoria & Albert (V&A) de Londres, que l'ha comprat en una subhasta als Estats Units. La imatge ha estat adquirida per 51.000 lliures (prop de 62.900 euros).

“La llengua dels Rolling Stones és un dels primers exemples d'una banda que utilitza una marca i es converteix en el logotip de rock possiblement més famós del món”, ha afirmat Victoria Broakes, cap d'exposicions del V&A.

La imatge, de 40 centímetres de llarg per 30 d'ample, és una de les icones més conegudes de la història del rock and roll i es va utilitzar per primera vegada a la funda interior del disc Sticky Fingers de l'any 1971. Des de llavors, el logotip s'ha utilitzat per altres discos, samarretes, cartells i tot tipus de material de promoció de la llegendària banda britànica.

Encara que durant anys es creia que la llengua era obra de Andy Warhol, el creador de la icona és John Pasche, un dissenyador que va rebre aquest encàrrec del mateix Jagger a començaments de 1970.

Publicat 02/09/2008 - 18:01h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS