Dijous, 4 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Santa Rosalia

Tal dia com avui:

1987 - Espectacular incendi en els magatzems Arias de Madrid. Deu bombers moren sepultats al esfondrar-se sis dels vuit pisos dels magatzems Arias.

Per reflexionar:

Hi ha dues coses infinites, l’Univers i l’estupidesa humana. I de l’Univers no n’estic segur. - Albert Einstein

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
Disset persones moren al Congo en un accident d'avió
Actualitzat 17:16h

Disset persones, quinze passatgers i dos pilots, han mort després que un avió s'hagi estavellat aquest dilluns a uns 15 quilòmetres de la pista de l'aeroport de Bukavu, a la República Democràtica del Congo. Després de l'accident, Elizabeth Byrs, portaveu de l'Oficina de la ONU per a afers Humanitaris (OCHA), ha anunciat la preocupació "perquè a l'avió viatjaven persones de la comunitat humanitària" i poc després la gerent de la companyia propietària de l'avió, Amy Cathey, ha declarat que "no hi ha supervivents". No se sap encara la nacionalitat dels passatgers.

El contacte amb l'aparell, un Beechcraft, s'havia perdut dilluns a la tarda, però les restes van ser localitzades a primera hora d'aquest dimarts per un helicòpter de reconeixement, ha dit Byrs. "L'avió efectuava una ruta regular dues vegades per setmana entre Kisangani i Bukavu amb ajuda humanitària", ha afegit la portaveu. L'helicòpter que va localitzar les restes de l'aparell pertany a la Monuc, la missió de l'ONU a aquest país.

Publicat 02/09/2008 - 12:26h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS