Dissabte, 6 de setembre de 2008 
Terres de l'Ebre

augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
L'Ametlla de Mar
Enxampen dos furtius que caçaven en època de veda amb armes i municions prohibides
LAMALLA.NET  (laMalla.net)

El cos d'Agents Rurals (CAR), del Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha enxampat dos presumptes caçadors furtius que caçaven conills i senglars en època de veda en una àrea privada de caça de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), tal com ha explicat en un comunicat. En el moment de la intervenció duien armes i municions prohibides i havien caçat 4 conills. Les infraccions comeses són caçar en època de veda, en horari nocturn, fent ús d'armament i munició prohibides, així com caçar des d'un vehicle i usant un focus potent de llum de mà. Tots aquests fets poden ser constitutius d'un delicte contra la fauna i de diverses infraccions administratives molt greus i greus contra les normatives de protecció dels animals i la caça.

Els dos individus caçaven des d'una furgoneta amb la qual recorrien els camins d'una gran finca, armats amb una escopeta carregada amb munició prohibida i una carrabina del calibre 22, arma prohibida per practicar la caça, que disposava d'una mira telescòpica. La caça s'efectuava en el crepuscle i durant les primeres hores de la nit recorrent els camins d'aquesta gran finca privada, al costat mateix de la urbanització de Sant Jordi d'Alfama, aprofitant els llums del vehicle i un focus potent de mà, que també prohibeix la normativa.

Els dos caçadors realitzaven aquesta activitat des de feia temps de manera periòdica, fet comprovat pel seguiment que n'havien fet els agents del CAR, que finalment els va permetre d'enxampar-los.
 
De fet, un dels caçadors ja va ser denunciat el mes de març d'aquest any pels agents rurals després d'haver caçat il·legalment un mascle trofeu de cabra salvatge al Parc Natural dels Ports, fet que s'està instruint com a presumpte delicte en el Jutjat d'Instrucció número 2 de Tortosa.
 

27/08/2008 - 07:53h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
Comentari
De pressumptes res, que és manos en la masa o in fragantis. Més que multar-los, jo els faria fer feines per com a càstig, així guanyarem alguna cosa i compliran el pagament del seu deure.
Àngels - 27/08/2008 14:02
Comentari
Jo expulsaria a tots els John Wayne i Charlton Heston d'aquest país.
A disparar als EUA - 27/08/2008 10:59
Comentari
Canya, contra aquests delinqüents!!
Estrac - 27/08/2008 09:22
3 ComentarisMés opinions
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar

Entre el material comissat als dos caçadors furtius hi ha dues armes i municions. Foto: CAR


  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS