Dissabte, 6 de setembre de 2008 


Almanac

Avui és:

Sant Faust, Santa Eva, La Mare de Déu de Guadalupe

Tal dia com avui:

1976 - Es fa la presentació a Madrid del front d'alliberament de la dona.

Per reflexionar:

L'honor més elevat que la història pot concedir a un home és el títol de pacificador. - Richard Nixon

 
Enllaços
augmentar la lletradisminuir la lletraEscoltar la notíciaimprimirtamany lletra
El partit pot suposar el debut de Bojan Krkic amb l'absoluta
La selecció espanyola inicia l'era Del Bosque

La selecció espanyola inicia dissabte l'era Del Bosque amb un partit contra Bòsnia-Hercegovina a l'estadi de La Condomina de Múrcia (TVE-1, 22 hores). El conjunt espanyol afronta un partit que pot ser especial per molts motius: primer, pel fet de ser el primer encontre de La Roja després de la consecució de l'Eurocopa a l'Ernst Happel de Viena i, després, pel possible debut de Bojan Krkic amb l'absoluta. El jove de Linyola va ser convocat en substitució de Fernando Torres i té l'oportunitat de debutar amb el combinat espanyol davant un conjunt dels Balcans, territori que va veure néixer el seu pare, Bojan Krkic.

Després de l'èxit de Viena, la campiona d'Europa torna a jugar un partit oficial. El combinat espanyol s'enfronta a la Bòsnia del veterà Miroslav Blazevic a Múrcia amb l'únic objectiu de vèncer i convèncer. Malgrat que el rival compta amb jugadors importants com Pjanic, Ibricic i Spahic, els espanyols són a priori superiors i defensen un aspecte intangible: la seva condició de dominadors del futbol. El llegat d'Aragonés, doncs, pot ser una pressió afegida en un encontre marcat pel possible debut de Bojan.

Esportivament, però, les baixes de Marchena, Silva i Torres -totes per lesió- condicionen Del Bosque. L'onze que pot jugar per part de la selecció espanyola és el format per Iker, a la porteria; Sergio, Puyol, Albiol, i Capdevila, en defensa; Xabi Alonso, Senan i Xavi, a la medul·lar, i Villa, a la davantera. La possible entrada de Cazorla, però, pot fer variar el joc d'Espanya.Per la segona meitat, pot quedar el debut de Bojan, que davant de l'absència de davanters -Torres i Silva- pot tenir una oportunitat al conjunt.

Malgrat la suposada superioritat espanyola, Bòsnia ha arrencat dos empats a un en els dos compromisos més recents davant Espanya. Tots dos encontres, disputats a Zenica i a València, eren de classificació per al mundial 2006.

Els jugadors més destacats del combinat del croat Blazevic són: Ibricic, el davanter de l'Olympique de Lió, Pjanic; el davanter del PAOK grec, Muslimovic; el defensa de Lokomotiv de Moscou Emir Spahic, i el migcampista del Wolfsburg Misimovic.

Publicat 05/09/2008 - 21:00h
 
Comentaris

Veure opinions d'altres notícies
NORMES D'ÚS
  • Les opinions són dels internautes, no pas de LaMalla.net
  • Els comentaris han de mantenir l'educació i el respecte als altres.
  • No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles.
  • LaMalla.net es reserva el dret a eliminar comentaris que no s'atenguin a aquestes normes o que no guardin relació amb el tema.

Nom:


Escriu les lletres que apareixen a l'imatge

Esborrar



  • Mapa del web
  • Què és laMalla.net
  • Qui som
  • RSS