Nens del Vendrell - Bona clàssica de set a Gràcia
Bona clàssica de set a Gràcia
  Els castellers Nens del Vendrell vam participar aquest diumenge a la diada castellera celebrada en el marc de la presentació de la revista Castells a la plaça de la Virreina de Barcelona juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Bordegassos de Vilanova.

La colla es va plantejar la diada com a una bona oportunitat per estrenar nous castellers a diversos pisos, després d'haver descarregar el cinc de set i el quatre de set amb l'agulla la setmana anterior. Iniciava la primera ronda amb un quatre de set descarregat que va pujar ràpid i seré i que no els hi va suposar cap dificultat, a destacar el debut d'un nou terç. A continuació, els Nens vam optar pel tres de set, que també va ser executat de manera molt segura i es va completar de manera satisfactòria. En tercera ronda, es va completar la torre de sis, tot portant a plaça un pom de dalt molt lleuger de cara al que ha de ser la nova torre de set, el seu proper objectiu. Per tancar la diada, vam descarregar el pilar de cinc, per completar a continuació dos pilars de quatre simultanis. Val la pena destacara la serenitat i aplom dels tres castells fets a plaça, una prova que la feina dels assajos està donant els seus fruits i que els castells de set se'ns estan quedant petits! Podeu veure les fotos aquí .
Per la seva part, els Castellers de la Vila de Gràcia varen completar una diada molt segura, descarregant un quatre se set amb l'agulla, un quatre de set, un tres de set i un pilar de cinc; mentre que els Bordegassos de Vilanova no varen tenir el seu diat, tot i que els troncs es van demostrar molt segurs i varen portar a plaça una canalla molt menuda que els hi pot portar moltes satisfaccions si la consoliden durant la temporada. Varen fer un intent desmuntat de quatre de set amb l'agulla, un tres de set descarregat, un intent desmuntat de quatre de set amb l'agulla i de quatre de set, una torre de sis descarregada i un pilar de cinc.
 
< Anterior   Següent >
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí