Nens del Vendrell - Completem la primera torre de set!
Completem la primera torre de set!

  Hem descarregat la nostra primera torre de set de la temporada a la Diada de Festa Major de Calafell, que s’ha celebrat aquest diumenge 20 de juliol amb la participació dels Castellers de Barcelona, la Jove de Sitges i els mateixos Nens del Vendrell. 

En primera ronda, hem decidit enfrontar-nos amb el nostre principal objectiu de la diada, la torre de set. Després de dues setmanes d’intensos assajos, hem completat una torre de set que ha pujat molt serena i que no ha patit en cap moment. Aquesta construcció estrenava dos castellers en comparació amb l’alineació de l’anterior temporada: un nou segon, el Jordi Moreno, i la Maria, que s'estrenava com a dos. Tots dos han complert la seva missió de manera molt brillant. Ja tenim dos nous castellers per a la torre de set!

La resta de la diada s’havia plantejat de consolidació amb la voluntat de completar per tercera vegada aquesta temporada el cinc de set i el quatre de set amb l’agulla, però en aquesta ocasió la sort no ens ha acompanyat. Així que tenim feina pendent per a la Diada de Santa Anna!

Per la seva banda, els Castellers de Barcelona varen completar el cinc de set, el quatre de set amb l’agulla i el pilar de quatre, mentre que la Jove de Sitges va completar el tres de set, el quatre de set, aquest últim després d’un intent desmuntat, i el pilar de quatre. Podeu veure les fotos aquí .

La propera diada dels Castellers Nens del Vendrell es celebrarà el proper dissabte a les 13:30 hores a la plaça Vella del Vendrell en el marc de la tradicional diada de Santa Anna de Festa Major de la capital del Baix Penedès.

La diada castellera de Festa Major del Vendrell ha esdevingut una actuació molt especial en el calendari casteller, perquè és la única que sempre es celebra el mateix dia de la Festa Major, encara que no sigui diumenge, i perquè es celebra amb la única participació de la colla local, els Castellers Nens del Vendrell, sense la intervenció de cap altra colla més. Per aquest motiu, els Nens fan una crida a tots els vendrellencs per mantenir aquesta tradició i vinguin a fer pinya la diada i assisteixin a tots els assajos previs que hem organitzat.

L’objectiu d’aquesta diada és arrodonir en plaça pròpia el que fins aquest moment seria la seva millor diada de la temporada, completant la torre de set, el quatre de set amb l’agulla i el cinc de set en una mateixa diada castellera.

Els assajos especials que hem organitzat per preparar la diada de Santa Anna es celebraran aquest dimecres a les 22:00 hores al local social i culminaran amb el tradicional assaig de Festa Major a la plaça vella, que enguany es celebrarà el dijous 24 de juliol a les 10 de la nit.

 

 
< Anterior   Següent >
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí