Nens del Vendrell - Portada
Immillorable 81è aniversari!

Image

Image

Image 

Aquest diumenge 3 de juny els Nens del Vendrell hem celebrat la ja tradicional diada d'aniversari, enguany el 81è. A la plaça Vella s'hi han trobat, a banda dels Nens, els Sagals d'Osona i els Xiquets de Tarragona. La colla Vendrellenca s'ha presentat, aquest cop sí, amb prou efectius per poder dur a plaça tots els castells plantejats per la tècnica i que passaven per descarregar tres castells de set i mig. En primera ronda s'ha descarregat sense gaires problemes un nerviós cinc de set, el primer de la temporada, amb força novetats i canvis de pis respecte als de la temporada passada. En segona ronda, la colla ha estrenat la pubilla dels castells, la torre de set. Una torre reforçada i amb poques variacions respecte les anteriors (s'hi estrenava la cassola i l'aleta) que s'ha celebrat amb merescuda eufòria per part de tota la colla i aficionats presents a la plaça Vella. En tercera ronda, s'ha descarregat un estàtic quatre de set amb l'agulla després d'un previ intent desmuntat per indecisió de la canalla. Finalment s'ha acabat amb dos pilars de cinc simultanis i dos pilars de quatre on s'ha estrenat canalla nova. En resum, una actuació immillorable on els Nens hem dut a plaça el màxim que a aquestes alçades de la temporada i assajos podiem portar.


De la resta de colles presents a plaça cal destacar la lloable voluntat dels Sagals de portar castells importants (cinc de set i tres de set aixecat per sota) tot i ser lluny de casa i no tenir el punt de sort per aconseguir-los i la segura torre de set dels Xiquets de Tarragona.


En acabar l'actuació els Nens hem convidat a un pica-pica casolà (una nova iniciativa que ha tingut molt d'èxit consistent amb un conjunt de plats cuinats per membres de la colla) a totes les colles.
La propera sortida és el 17 de Juny a Llorenç del Penedès. La junta tècnica fa una crida a tots els castellers i afeccionats que encara no s'han sumat als assajos amb l'objectiu de treballar de forma intensa els nous reptes de la colla: els castells de vuit. 

Podeu trobar les fotos de l'actuació aquí

 
Tres de set a Sant Boi

Aquest passat diumenge 20 de maig per la tarda, la colla es va desplaçar a la localitat de Sant Boi de Llobregat on, malauradament, els Castellers de Sant Boi s'acomiadaven de la seva plaça ja que desapareixen com a colla castellera. Una llàstima. Des d'aquí els volem reconèixer la feina feta durant aquests anys i el suport que ens han donat en algunes actuacions importants.

Pel que respecta a l'atuació, la colla es va presentar amb pocs efectius de pinya i gairabé cap de tronc, cosa que va obligar la tècnica a fer malabarismes per poder fer algun castell de set. Amb les peces encaixades es va descarrgar en primera ronda un paradíssim tres de set, després d'un intent desmuntat per indecisió de la cassola. Cal destacar que en aquest tres van debutar un nou dos i un nou terç molt jove que enguany ha baixat de pis. Amb el castell de set a la butxaca, en segona ronda es va descarregar una pesada torre de sis i, en la tercera, un quatre de sis amb l'agulla on també es va estrenar un nou dos que fins al moment només havia fet de cassola i aleta.L'actuació es va acabar amb un pilar de cinc. Podeu veure les fotos aquí .

De la resta de colles cal destacar el tres i quatre de set que van descarregar tant els Castellers de Cornellà com els de Sant Cugat i el pilar de quatre de comiat final de la colla local.

La propera actuació ja és la del 81è aniversari de la colla, al Vendrell, el 3 de juny. Aquest divendres, però, es celebrarà un assaig-actuació especial al restaurant Xaloquell per celebrar-ne els 35 anys.

Image 

 
Quatre de set amb l'agulla a Lleida
ImageAquest diumenge 13 de maig vam acudir a fer castells a la capital de la terra ferma, on els amfitrions, els Castellers de Lleida, ens hi van convidar en motiu de la seva Festa Major. Molt justos d'efectius i algunes baixes a nivell de tronc, la tècnica va decidir fer una actuació completa de castells de set. Amb aquest objectiu, en primera ronda es va descarregar un tranquil tres de set, ben agafat de mida i que no reportar cap dificultat. En segona ronda es va completar el segon quatre de set del que va de temporada. Un castell que es va quadrar a la primera i que es va descarregar amb solvència. En tercera ronda, la colla va afrontar l'objectiu més important de la diada: el quatre de set amb l'agulla. Un castell que es va haver de desmuntar el cap de setmana anterior a Gràcia, però que aquest cop sí que es completar sense gaires dificultats. Finalment es va acabar amb un pilar de cinc.

De les altres dues colles presents a plaça cal destacar la completa actuació dels locals amb la torre de set, el cinc i quatre de set amb l'agulla i la clàssica de set dels Xiquets de Tarragona.

Podeu veure les fotos de l'actuació aquí.  

 
Clàssica de set a la Vila de Gràcia

El passat diumenge 6 d'abril ens vam desplaçar a la Vila de Gràcia on vam ser convidats pels amfitrions: els Castellers de la Vila de Gràcia. A plaça també ens vam trobar amb els castellers de Cornellà.

En primera ronda la tècnica es va proposar fer el primer castell de set i mig de la temporada: el quatre amb l'agulla. Tammateix, una mala quadratura va fer que, amb la canalla a dalt, es desmuntés. En ronda de repetició es va descarregar un tranquil tres de set. Amb l'objectiu de sortir de plaça amb dos castells de set, en segona ronda es va descarregat el primer quatre de set de la temporada. Un quatre ferm i segur amb una alineació molt experimentada. En tercera ronda, es va aprofitar per descarregar una bonica torre de sis neta, una clara prova de les intencions de la tècnica de descarregar la de set ben aviat. Finalment es va acabar l'actuació amb un pilar de cinc i, a continuació, dos de quatre.

Per la seva banda els Graciencs van descarregar amb solvència el cinc, el quatre amb l'agulla i el tres de set mentre que els de Cornellà van descarregar el tres de set, el quatre de sis i el quatre de sis amb l'agulla.

En acabar els amfitrions van convidar a tots els castellers a un complet i original pica-pica al seu local d'assaig.

Les fotos de la diada les podeu trobar aquí. 

 Image
 
Nou tres de set a l'Hospitalet
 Image Aquest passat diumege 22 d'abril la colla es va desplaçar a l'Hospitalet del Llobregat on estaven de Festa Major. Amb una mica de retard l'actuació va convocar a més de la colla local, la Jove de l'Hospitalet, els Castellers de Terrassa. Sota un bat de sol d'aquells de Festa Major d'estiu i amb un nombre justet d'efectius la colla va plantar en primera ronda un bonic tres de set. El castell no va patir en cap moment tot i que una de les rengles va quedar una mica endins. En segon ronda, i sense castellers de tronc i pinya per muntar un quatre de set, la colla va descarregar un quatre de sis amb l'agulla amb l'objectiu de fogejar la canalla nova.
Llegir-ho tot...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

Resultats 37 - 43 de 43
La revista de la colla: Fem Pinya
La revista de la colla: Fem Pinya
Acosta't als Nens
Butlletí de la colla


Pilar de set net!:-)





Recuperar contrasenya?
Vols registrar-te? Fes-ho aquí