El pilot de ral·lis serà el protagonista en aquesta nova edició del programa, en el qual els productes destacats seran l'avellana, el porro i l'orada.
Com vas de cultura gastronòmica? A veure si encertes de quina zona són originaris els productes de la nostra terra. Juga!
Com es produeixen i es distribueixen els aliments? Com els podem combinar de manera sana i gustosa?. En aquest blog trobaràs informació més detallada sobre alguns dels temes tractats en el programa.
Us agrada la cuina? Us interessa saber d'on vénen molts dels productes que mengem? Us agrada conèixer les tendències de consum? Doncs no ho dubteu, "Al vostre gust" és el vostre programa i aquest és el vostre blog.
El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar uns bunyols de xocolata d'origen únic.
Des de petita, la Kylie sempre havia desitjat viatjar a la Xina per descobrir els gustos i les tradicions del seus orígens...
El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo.
Els amants de la cuina teniu aquí el vostre espai! Si voleu estar al dia de les novetats del "Clubdecuines" i descobrir tot allò que es mou en el món de la gastronomia, aquest és el vostre blog!
El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar turnedó de conill farcit de p ...
El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar salmó confitat amb ceballot i ...
Ou, nata i el que vulguem. El cuiner Nandu Jubany ens ensenya diverses receptes de flams salats, o púdings, que es ...
El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar uns macarrons amb pèsols, xor ...
El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar un timbal d'amanida fresca de ...
La convidada d'aquesta setmana és la cantant cubana Lucrecia i el tema monogràfic del programa és la carn. A més, ...
La nutricionista Pilar Senpau ens explica les propietats que té cada ingredient del plat que analitza avui: llibre ...
La cuinera Rosa Nonell, del restaurant El racó del navegant, ens ensenya a preparar sardines amb pesto. ...
La cuinera Rosa Nonell, del restaurant El racó del navegant, ens ensenya a preparar rèmol amb alls i béicon. ...
© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A.