TV3
 
 
  • Cuina

Cuina i motor

La Màbel amb el Nani Roma, al mercat de la Concepció Diumenge, 20.10, a TV3 

Nani Roma, a "La salut, al cistell"

El pilot de ral·lis serà el protagonista en aquesta nova edició del programa, en el qual els productes destacats seran l'avellana, el porro i l'orada.

 

Juga!

El joc del "Clubdecuines.cat" El nou joc del "clubdecuines.cat" 

On ho menjo?

Com vas de cultura gastronòmica? A veure si encertes de quina zona són originaris els productes de la nostra terra. Juga!

 

Sector agroalimentari

El blog de "La salut al cistell" Una finestra des d'on descobrir l'itinerari que segueixen els aliments 

El blog de La salut al cistell

Com es produeixen i es distribueixen els aliments? Com els podem combinar de manera sana i gustosa?. En aquest blog trobaràs informació més detallada sobre alguns dels temes tractats en el programa.

 

Menjar i beure

El blog d'"Al vostre gust"

El blog d'"Al vostre gust"

Una mirada al món de l'alimentació i de la cuina 

El blog d'"Al vostre gust"

Us agrada la cuina? Us interessa saber d'on vénen molts dels productes que mengem? Us agrada conèixer les tendències de consum? Doncs no ho dubteu, "Al vostre gust" és el vostre programa i aquest és el vostre blog.

 
 
 

Cuines

 
  • Cuina  - 29/05/2009

Bunyols de xocolata d'origen únic

El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar uns bunyols de xocolata d'origen únic.

 
tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra’t aquí.
Has oblidat la contrasenya? Clica aquí i te la recordem.
Envia
El teu missatge s'ha enviat
Hi ha hagut un error i no s’ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
  •  
  • Més vídeosMés vídeos
  • RSS RSS
  • Envia a un amic Envia
 
 
 
 
 
 

Kylie Kwong: pura màgia

 
  • Documental  - 29/05/2009

La nova Xangai

Des de petita, la Kylie sempre havia desitjat viatjar a la Xina per descobrir els gustos i les tradicions del seus orígens...

 
tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra’t aquí.
Has oblidat la contrasenya? Clica aquí i te la recordem.
Envia
El teu missatge s'ha enviat
Hi ha hagut un error i no s’ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
  •  
  • Més vídeosMés vídeos
  • RSS RSS
  • Envia a un amic Envia
 
 
 
 
 
 

Cuines

 
  • Cuina  - 28/05/2009

Turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo

El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo.

 
tanca Afegeix als teus vídeos preferits
Recorda que has de ser usuari registrat de TV3. Si encara no ho ets, registra’t aquí.
Has oblidat la contrasenya? Clica aquí i te la recordem.
Envia
El teu missatge s'ha enviat
Hi ha hagut un error i no s’ha pogut afegir aquest vídeo. Sisplau, torna a intentar-ho més tard.
  •  
  • Més vídeosMés vídeos
  • RSS RSS
  • Envia a un amic Envia
 
 
 
 

Gastronomia

El blog de "Club de cuines"

El blog de "Club de cuines"

Tasta el més nou! 

Descobreix el blog de "Clubdecuines"

Els amants de la cuina teniu aquí el vostre espai! Si voleu estar al dia de les novetats del "Clubdecuines" i descobrir tot allò que es mou en el món de la gastronomia, aquest és el vostre blog!

 

Vídeos gastronòmics

  • Cuina

    Cuines 

    Turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo

    El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar turnedó de conill farcit de p ...

  • Cuina

    Cuines 

    Salmó confitat amb ceballot i xacolí

    El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar salmó confitat amb ceballot i ...

  • Cuina

    El club 

    Púdings salats

    Ou, nata i el que vulguem. El cuiner Nandu Jubany ens ensenya diverses receptes de flams salats, o púdings, que es ...

  • Cuina

    Cuines 

    Macarrons amb pèsols, xoriço ibèric i quicos

    El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar uns macarrons amb pèsols, xor ...

  • Cuina

    Cuines 

    Timbal d'amanida fresca de primavera

    El cuiner Tomàs Cuadrado, del restaurant El racó d'en Tomàs, ens mostra com preparar un timbal d'amanida fresca de ...

  • Alimentació

    La salut al cistell 

    La carn

    La convidada d'aquesta setmana és la cantant cubana Lucrecia i el tema monogràfic del programa és la carn. A més, ...

  • Alimentació

    TVist 

    Les propietats nutritives dels llibrets de pollastre

    La nutricionista Pilar Senpau ens explica les propietats que té cada ingredient del plat que analitza avui: llibre ...

  • Cuina

    Cuines 

    Sardines amb pesto

    La cuinera Rosa Nonell, del restaurant El racó del navegant, ens ensenya a preparar sardines amb pesto. ...

  • Cuina

    Cuines 

    Rèmol amb alls i béicon

    La cuinera Rosa Nonell, del restaurant El racó del navegant, ens ensenya a preparar rèmol amb alls i béicon. ...

 
Enllaços patrocinats
 

© CCRTV Interactiva, S.A. | Televisió de Catalunya, S.A.