FCE - Federació Catalana Esgrima

 Lliga Catalana
2008-2009

Lliga Catalana 07-08

 

 Lliga Escolar
2008-2009

Lliga escolar 07-08

 

 IV edició
Catalunya League

Catalunya League 07-08

 

1r Congrés Internacional de Ciència i Tecnologia de l'Esgrima

Logotip Congrés Barcelona 2008

 

Trofeu Ciutat de Barcelona 2009

 
Agenda
No hi ha competicions a mostrar
XVè MÀSTER DE CATALUNYA D’ESPASA ABSOLUTA Imprimir

Ignasi Fàbregues (SEA) i Núria Chavarria (SEA) s’adjudiquen el Màster de Catalunya d’espasa absoluta disputat a Amposta.

El passat 16 d’agost es va donar el tret de sortida a la nova temporada esgrimística a Catalunya amb la disputa, a terres del Montsià (Amposta), del XVè Màster de Catalunya d’espasa absoluta, organitzat pel club Sala d’Esgrima Amposta, on hi van participar els 8 primers classificats del rànking català d’espasa a la finalització de la temporada 2008-2009.

 

En categoria masculina, Ignasi Fàbregues (SEA), va emportar-se el primer trofeu en joc de la temporada i es va endur per segon any consecutiu, el títol de guanyador del Màster de Catalunya.

 

La final va oferir, al igual que la temporada anterior, un excitant duel entre Pau Roselló (SEA) i el propi Ignasi que es va fer amb la victòria per un sol tocat. La tercera posició va ser per en Joan Ramon Regolf i Sergio Lorente, ambdós de la Sala d’Esgrima Amposta.

 

 img_4602modif.jpg

Núria Chavarria (SEA) va ser la gran protagonista entre les participants femenines, aconseguint el seu primer Màster de Catalunya. La seva companya de club, Amanda Balada, va ser la seva rival a la final, a la qual va derrotar, en un disputat encontre, per 15 a 9. Totes dues van superar les semifinals al derrotar a Patrícia Jimenez i Camila Pérez, totes dues del Club Esportiu INEF.  

 

Amb aquestes victòries, Ignasi Fàbregues i Núria Chavarria, comencen la temporada 2009-2010 amb molt bon peu, i amb la il·lusió que això sigui el preludi d’una gran temporada per tots els nostres espasistes catalans.

 

 Calendari 
2008-2009

calendari fce

 

 Llicència FCE i Mutualitat Esportiva


 LLICÈNCIA FCE

MÚTUA MAPFRE

 

Venda i Lloguer de Material

material.pdf

 

 Club Super 3

Super3

 
 
Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Contacte
© 2009 FCE - Federació Catalana Esgrima
NIF: Q-5856154-I
Inscripció 1430 tom 1 foli 715 del llibre registral d'Entitats Esportives
i en la Secció 3ª assentament 8 tom 1 foli 4