Banner
Banner
Banner
format impressió |  contrast  

CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

què és això?
Idiomes


Cercador  

ccoo de catalunya
via laietana, 16
08003 barcelona
telèfon 934.812.700
Fax. 933.151.724
conc@ccoo.cat  

foto edifici CCOO de Catalunya

El Comitè Confederal, reunit avui, acorda una reestructuració de les responsabilitats de la Comissió Executiva del Sindicat

CCOO de Catalunya fa una crida a la participació dels treballadors i les treballadores a les eleccions europees per construir una Europa més social


El Comitè Confederal de CCOO de Catalunya és l'òrgan de direcció del sindicat compost per la Comissió Executiva i els secretaris i secretàries generals de les organitzacions sectorials i territorials.

En la reunió celebrada avui, el Comitè Confederal ha acordat fer una crida a la participació dels treballadors i les treballadores a les properes eleccions europees per aconseguir que la sortida de la crisi econòmica sigui amb una Europa més social que posi en primer lloc les persones.

Pacte d'infraestructures
Respecte del Pacte d'Infraestructures, el Comitè Confederal ha acordat continuar la negociació amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques en els aspectes que tenen a veure amb la millora de la mobilitat dels treballadors i les treballadores (avançar en el servei de rodalies fora de l'àrea metropolitana, traspàs de competències de les línies regionals i foment dels carrils Bus-vao) i la constitució d'una comissió de seguiment de les mesures del Pacte.

Reestructuració a l'Executiva
Finalment s'ha aprovat la reestructuració de les responsabilitats de la Comissió Executiva amb la incorporació a les noves responsabilitats de persones de les dues llistes que es van presentar al 9è congrés de CCOO de Catalunya celebrat el desembre de 2008. Podeu trobar aquesta informació a la nostra pàgina web http://www.ccoo.cat/aspnet/secretariat.aspx.





20/05/2009




Afilia't










© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI