Notícies

Notícia

Es presenta al Baix Ebre el “Projecte de suport a la modernització dels establiments turístics per a la millora de la competitivitat”

28/09/2009

Fotografia il·lustrativa de la notícia• El projecte, impulsat pel Consorci per a l’execució del Pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre, ja està en marxa a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, i dimarts es presenta també al Montsià.
• El Consorci ofereix una assistència tècnica individualitzada als establiments turístics de les Terres de l’Ebre per tal de proposar plans de modernització per a la millora de la seua competitivitat.

El Consorci per a l’execució del pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre ha presentat al sector turístic del Baix Ebre, el “Projecte de suport a la modernització dels establiments turístics de les Terres de l’Ebre per a la millora de la competitivitat”, el qual té per objectiu continuar el treball iniciat amb els processos d’implantació dels Plans de Qualitat 2007-2008, basats en els manuals de bones pràctiques segons el Model d’Aproximació a la Qualitat Turística (MACT).
En aquesta ocasió, es proposa un pla de modernització basat en manuals de bones pràctiques a cadascun dels establiments interessats, a partir dels dos eixos principals d’atenció al client i d’organització del servei, i que inclou una assistència tècnica individualitzada. L’objectiu del projecte és el de proposar uns plans de modernització individualitzats per tal de donar recolzament a la consolidació d’un model turístic sostenible i de qualitat.
La participació en el projecte és gratuïta per tots els participants, ja que està finançat pel Fons Social Europeu i pel Servei d’Ocupació de Catalunya, a través de la convocatòria d’ajuts a Projectes Innovadors. L’actuació també rep el suport de les Associacions Empresarials d’Hostaleria comarcals de les Terres de l’Ebre.
Durant la presentació del projecte, que ha comptat amb l’assistència de nombrosos representants del sector turístic del Baix Ebre, el president del Consorci, Dani Andreu, ha destacat que “a les Terres de l’Ebre hem d’apostar fort i decididament per un model turístic sostenible i de qualitat i això s’ha de traduir en una millora de les infraestructures i, sobre tot, en una millora de la qualitat dels serveis turístics”.
La presentació d’aquest projecte ha comptat amb la participació del president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria del Baix Ebre, Joan Amaré; i del gerent del Consorci per a l’execució del Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre, Josep Moragrega.


Anar al llistat de notícies