Ajuntament d'Arenys de Mar

www.arenysdemar.org - tornar a portada
Notícies
divendres, 23 d'octubre


Taulell Oficial d'Anuncis
Les entitats d'Arenys de Mar
Visita Arenys de Mar: allotjament, plànol, itineraris...
Calamarenys 2009
Centre Cultural Calisay. Equipament municipal
Televisió Digital Terrestre
Arenys recicla
Teatre Principal
Festival de Jazz
Pla d'acció cultural
Participa
50è Aniversari de la Biblioteca P. Fidel Fita
Defensor del ciutadà
Museu d'Arenys de Mar
Ràdio Arenys de Mar
Buscar feina
Platges d'Arenys
E-Tram
Acollida
Llei de Barris 07: Sant Elm
Pla Especial del Port 2006
Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) 2006
Obres del FEIL
 
Notícies - Àrea de Territori, Sostenibilitat i Promoció de la Vila - Promoció Local - doc20757Torna la temporada del calamar!
Arenys de Mar ja té a punt, per 14è any consecutiu, el Calamarenys, les jornades gastronòmiques dedicades al calamar

Banner Calamarenys
Amb l´arribada de la temporada d´aquest fruit de la mar, Arenys de Mar ofereix una nova edició de les jornades gastronòmiques del calamar. La 14a edició del Calamarenys compta novament amb unes jornades gastronòmiques que s´allargaran fins al 31 d´octubre amb la participació d´una quinzena de restaurants de la comarca. N´hi ha vuit d´Arenys de Mar, quatre de Caldes d´Estrac i un de Canet de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Argentona. Consulteu els restaurants participants i els menús que proposen!.
El Calamarenys, popular ja arreu de la comarca, repeteix l'experiència iniciada en les jornades anteriors d'oferir una exposició al Calisay, durant la primera quinzena d'octubre, dedicada a les arts de pesca artesanal, que es podrà visitar durant la primera quinzena d'octubre al C.C.Calisay, durant el matí i la tarda, amb la col·laboració de l'ADAMEC i pescadors arenyencs retirats. 
A més, enguany tampoc hi faltaran les subhastes públiques de peix, previstes pels migdies del 3 i 17 d´octubre, al Calisay, o el concurs de plats cuinats amb calamars per a cuiners no professionals, que tindrà lloc el dia 25 a la sala polivalent del Calisay.
La darrera activitat que s´ha programat per a aquestes 14es Jornades del Calamarenys és una sessió de la Cuina al Mercat que tindrà lloc el 29 d´octubre al matí i on s´elaborarà una recepta amb el calamar com a ingredient principal.
Informació publicada el 25 de setembre de 2009
Ajuntament d'Arenys de Mar - Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00