Torna la temporada del calamar!
Arenys de Mar ja té a punt, per 14è any consecutiu, el Calamarenys, les jornades gastronòmiques dedicades al calamar
Amb l´arribada de la temporada d´aquest fruit de la mar, Arenys de Mar ofereix una nova edició de les jornades gastronòmiques del calamar. La 14a edició del Calamarenys compta novament amb unes jornades gastronòmiques que s´allargaran fins al 31 d´octubre amb la participació d´una quinzena de restaurants de la comarca. N´hi ha vuit d´Arenys de Mar, quatre de Caldes d´Estrac i un de Canet de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Argentona. Consulteu els restaurants participants i els menús que proposen!. El Calamarenys, popular ja arreu de la comarca, repeteix l'experiència iniciada en les jornades anteriors d'oferir una exposició al Calisay, durant la primera quinzena d'octubre, dedicada a les arts de pesca artesanal, que es podrà visitar durant la primera quinzena d'octubre al C.C.Calisay, durant el matí i la tarda, amb la col·laboració de l'ADAMEC i pescadors arenyencs retirats. A més, enguany tampoc hi faltaran les subhastes públiques de peix, previstes pels migdies del 3 i 17 d´octubre, al Calisay, o el concurs de plats cuinats amb calamars per a cuiners no professionals, que tindrà lloc el dia 25 a la sala polivalent del Calisay. La darrera activitat que s´ha programat per a aquestes 14es Jornades del Calamarenys és una sessió de la Cuina al Mercat que tindrà lloc el 29 d´octubre al matí i on s´elaborarà una recepta amb el calamar com a ingredient principal.
|