El projecte EDER- Empleaverde del Consell Comarcal de la Selva programa un nou curs dirigit a treballadors, treballadores, emprearis i empresàries

La temàtica és com promoure l’estalvi energètic dins l’empresa

El projecte EDER-Empleaverde del Consell Comarcal de la Selva ha programat un curs gratuït sobre com promoure l’estalvi energètic dins l’empresa dirigit a treballadors, treballadores, empresaris i empresàries. Aquest curs té com a objectiu augmentar les competències i la qualificació dels treballadors/es en l’àmbit de gestió ambiental a l’empresa i més concretament del vector energia. En aquest sentit, Marc Rosselló, tècnic del projecte EDER- Empleaverde ha explicat que “ aquesta formació pretén donar a conèixer possibles millores d’estalvi energètic i l’aplicació d’aquestes en casos reals”.

El contingut d’aquest curs, que es farà el proper 21 d’octubre, està dividit en dos blocs totalment diferenciats. En el primer bloc, que es farà de les nou del matí a 2/4 de dotze del migdia, es tractaran els conceptes bàsics de responsabilitat social i medi ambient, marc legal i polítiques d’incentivació de la gestió ambiental, entitats i eines d’informació i assessorament, entre altres, que anirà a càrrec de Jérémie Fosse, consultor mediambiental de l’associació Eco-Union. Pel que fa el segon bloc, hi haurà una presentació de casos pràctics: La visió del representant sindical, a càrrec de Jaume Paül, representat d’UGT, i de Salvador Clarós, representant de CCOO.

Aquelles persones que vulguin disposar de més informació la poden trobar al web www.selva.cat/renovables o bé enviant un correu a .renovables@selva.cat.

El projecte EDER-Empleaverde (estratègia per al desenvolupament de les energies renovables a la comarca de la Selva) és una iniciativa que vol donar als sectors econòmics del territori eines per a l’explotació i implementació de les energies renovables, i promoure el desenvolupament empresarial i laboral entorn a aquest sector emergent vinculat al respecte mediambiental.