Conxita Boldú pren possessió com a consellera comarcal d’ERC

La modificació del pla financer i l’aprovació de les ordenances fiscals i  del compte general corresponent a l’exercici 2008 van ser alguns dels punts que es van tractar durant el ple d’aquest dimarts

En el transcurs de la sessió plenària, es va aprovar la declaració institucional de d de la sardana com a “dansa nacional de Catalunya”


Conxita Boldú ha pres possessió com a consellera comarcal d’ERC en el transcurs de la sessió plenària que s’ha celebrat aquest dimarts, 20 d’octubre, a Santa Coloma de Farners. En el punt dos de l’ordre del dia, Conxita Boldú i Soler va jurar per imperatiu legal l’acceptació del càrrec de consellera d’ERC a l’oposició, en substitució de Jordi Fornés, que va dimitir ja fa uns mesos. Amb tot, en aquesta sessió plenària s’han tractat altres qüestions com la modificació del pla financer, les ordenances fiscals, el compte general corresponent a l’exercici 2008, la modificació de crèdit i l’aplicació del romanent de tresoreria del 2008, entre altres.

conxita-boldu-1.JPGD’altra banda, s’ha aprovat l’acceptació de la delegació de la gestió tributària d’un ingrés de dret públic local de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva, així com també la delegació de les competències de sanejament en alta de l’Ajuntament d’Hostalric.

Pel que fa la moció presentada pel grup comarcal d’ICV-EUiA-EPM per a l’ampliació de l’ajut públic a l’Escola Comte Guifré de Perpinyà ha estat aprovada amb els vots a favor de tots els grups polítics que componen el ple del Consell Comarcal de la Selva, a excepció d’ERC.

El darrer punt de l’ordre del dia que s’ha tractat ha estat la  acceptació de la delegació de la gestió tributària i recaptatòria d’un ingrés de dret públic local i la ratificació de delegacions de l’Ajuntament de Susqueda.

Conxita Boldú pren possessió