Seccions
 
Alimentació BIO
el futur de l'alimentació.

Recuperar el sabor de la fruita i la verdura...,Saber que no estàs menjant porqueries... Pensar que els productes dels agricultors bio no estan "MACHACATS" per tots els herbicides, fungicides, plaguicides i de més productes químics que malmeten la seva salut, i la teva una vegada els menges...
Llegir-ho tot...
 
 
Dietètica
una alternativa als fàrmacs.

Si ens fixem, ens diuen que vivim més anys, cert, però com?
Degut a la cada més baixa qualitat nutritiva de tots els aliments bàsics que arriben a la nostra taula, cada vegada més a edat més jove, necessitem suplementar-nos amb vitamines, minerals i molts altres productes, que en teoria ho tindrien que portar els aliments que consumim, però que no és així.
Llegir-ho tot...

Cosmètica
de tu a tu amb la teva pell

Ets dels que et poses constanment productes químics a sobre de la teva pell i cabells ? No necessites aquests productes perquè la teva pell absorveix i reconeix molt millor els ingredients que la Natura ha reservat per a ella.
Llegir-ho tot...

  Teràpies
el saber i els coneixements del nostre personal.

La filosofia de les botigues NANA, és arribar a conéixer als nostres clients i que hagi una relació d'alegria i de tranquil·litat al venir a comprar a les botigues.
Llegir-ho tot...
Esports
suplementació per treure rendiment a l'esforç.

Si fem esport, tenim una despesa superior a la normal, per això necessitem una suplementació específica per a cada tipus d'esport.
Llegir-ho tot...
  Altres Seccions
encens, regals, llibres, música, espelmes, gemmes, ...


Llegir-ho tot...