Cerca notícies a Portal Mataró

“Apocalipsi Made in Hollywood”

2012. Roland Emmerich. EUA. 2009

Jordi Beascoecheadijous, 19 novembre 2009
Jordi Beascoecheadijous, 19 novembre 2009
 Comenta-la!    
Envia aquesta notícia a un amic!
Adreça destinatària
Assumpte del missatge
El vostre nom
La vostra adreça
Envia un e-mail a la redacció
Si heu trobat algun error en el redactat o voleu aportar informació complementària sobre aquesta notícia, escriviu-nos!
Assumpte del missatge
Cos del missatge
La vostra adreça
El vostre nom

L’argument:

L’any 2012 és la data en que el calendari maia predeia la fi del món. Sembla que les previsions s’han acomplert i volcans, terra­trèmols i huracans estan assolant la terra. Per sort, un grup de supervivents emprendrant un heroic camí cap a la salvació.

                          

L’anècdota:

Abans de l’estrena mundial es va anunciar que ja està en marxa la producció d’una seqüela... en forma de sèrie de televisió! S’anomenarà 2013 i s’estrenarà l’any que ve als EUA. El seu objectiu és molt ambiciós: ocupar el lloc vacant que deixarà Perdidos com a sèrie enigmàtica de culte.
                                             Image
Diagnòstic:

Què passa quan ajuntes un dels millors directors de blockbusters, un pressupost considerable i els millors efectes especials del moment? Que obtens una senyora pel·lícula de catàstrofes. 2012 és el que és, una consecució d’espectaculars escenes de barroca confecció digital on tot acaba sent uns impressionants focs d'artifici, cadascun dels quals més lluminós i impactant que l’anterior. Més enllà d’això, tenim un producte fungible que s’oblida en el mateix moment que surts de la sala de cinema, en el qual el guió i les actuacions són una mera forma de reduir la velocitat i intentar justificar l’existència d’aquest llustrós videoclip de dues hores. Però tot i això, no ens hem d’enganyar, qui va a veure aquesta pel·lícula sap de sobres a què va, per tant l’únic que se li demana al film és que entretingui de forma “palomitera”. Per tant, com a blockbuster és excel·lent, perquè compleix de sobres la seva funció. I bé, com a film, deixem-ho en una forma artística de posar en pràctica alguns dels últims avenços tecnològics que han aparegut dins el món dels efectes especials recentment.Efectes secundaris:

Només apta per als fans dels blockbusters, les (senyores) catàstrofes o Roland Emmerich. Qui busqui cinema de veritat diria que s’ha equivocat de pel·lícula.

Comenta aquesta notícia!
Nom (Obligatori)
Comentari (Obligatori - Màxim 1000 caràcters)
E-mail (Opcional)
Codi de seguretat (Obligatori)
Code
Normes d'ús
  • Les opinions publicades en aquesta zona són enviades pels lectors de totmataro.cat
  • Queda reservat el dret a eliminar els missatges fora de tema, publicitaris, il·legals. També s'eliminaran tots aquells missatges que continguin difamacions, provocacions, insults o continguts racistes o sexistes.

© El Tot Mataró S.L. - Carrer d'en Xammar, 11 - 08301, Mataró (Barcelona) - Telf: 93 796 16 42

www.totmataro.cat | www.portalmataro.com

    
“Apocalipsi Made in Hollywood”

Mataró pot estar relacionada amb el cas Pretòria?

  

Tot Maresme El Tot Granollers Portal Mataró El Tot Mataró i Maresme Anuncia't a l'edició electrònica Anunciat a l'edició paper Copyright, El Tot Mataró i Maresme Tot Esport Mitjà associat a l'àrea digital de l'ACPG Desenvolupat per Mindeos.net Amb el suport de TecnoCampusMataró