Subvencions i ajuts

Subvencions i ajuts

CONCESSIÓ D’AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT (AID) PER A ALUMNES EN EDUCACIÓ OBLIGATÒRIA A LA COMARCA DEL BAIX EBRE, CURS ESCOLAR 2009/2010

Departament: Ensenyament
Data de termini: Fins el: 31/01/2010

Beneficiaris:
Són ajuts destinats als alumnes empadronats a la comarca del Baix Ebre que cursen segon cicle d’educació infantil (EI), educació primària (EP), ensenyament secundari obligatori (ESO) o educació especial (EE), en centres docents públics o concertats de la comarca, durant el curs escolar 2009/2010.

Documentació a aportar:
La tramitació de les sol·licituds d’ajuts es realitzarà de la següent manera:

a) Sol·licitud d’ajut, d’acord amb el model adjunt. (Annex 1)

b) Fotocòpia del DNI o NIE del pare i de la mare o del tutor/a legal, i acreditació de la tutoria legal en aquest últim cas.

c) Certificat únic de l’ajuntament corresponent a efectes de demanar un ajut individual de desplaçament. Cas d’haver-lo presentat en anterior convocatòria només serà necessària la presentació d’un document declaratiu de no variació de dades (domicili, centre educatiu i línies de transport - Annex 5).

d) Fotocòpia íntegra de la declaració de renda de l’exercici 2008 de tots els membres de la unitat familiar que constin al certificat de convivència i que estiguin obligats a presentar-la. En el cas de no estar obligat a fer la declaració de renda, el sol·licitant haurà d'autoritzar al Consell Comarcal del Baix Ebre per tal que aquest pugui demanar les dades tributàries dels membres de la unitat familiar a l'Agència Tributària. (Annex 2)

El Consell Comarcal podrà, si ho creu necessari, demanar altra documentació complementària.

Descarregui's les Bases de l'Ajut:
Bases AID 2009 2010 [ZIP - 132 KB.]


Anar al llistat de subvencions i ajuts