Cerca notícies a Portal Mataró

Àries

Del 21 de març al 20 d'abril

Àries
Posa obstinació i ganes a l’acció, així aconseguiràs que les teves relacions funcionin, superant qualsevol sotragada, és qüestió de tenir paciència. En el treball és un excel·lent moment per a activar alguna proposta o per a organitzar-te millor.

Taure

Del 21 d'abril al 20 de maig

Taure
Si veus que li falta espurna a la teva relació, posa més passió, descol·loca a la teva parella, és una cosa que no pot fallar. Apassiona’t per tot el que fas i et sentiràs molt millor. No hipotequis el teu benestar per a arribar a major comoditat a costa de la teva salut.

Bessons

Del 22 de maig al 21 de juny

Bessons
Tot apunta a que estaràs molt sol·licitat aquests dies, amb diverses propostes de relació, de sortides, sopars, trobades, festes. No deixis que t’absorbeixin massa. En el treball la llibertat d’acció és imprescindible, però hi ha moments que has de complir ordres.

Cranc

Del 22 de juny al 21 de juliol

Cranc
Els canvis d’humor poden acabar en tragèdia o en comèdia, tu decideixes. També pots riure’t de tu mateix, resulta molt saludable. En el treball al principi de la setmana ho pots tenir tot clar, però podria alterar-se per les idees d’una altra persona i això et farà dubtar, escolta-la.

Lleó

Del 23 de juliol al 23 d'agost

Lleó
Un cap de setmana preciós eclipsarà les tensions. Necessites desconnectar dels problemes familiars, professionals, dels teus dubtes i temors i ho aconseguiràs sortint i no quedant-te a casa. Laboralment compta amb el que tu puguis tirar endavant, no amb les facilitats que puguin atorgar-te.

Verge

Del 24 d'agost al 23 de setembre

Verge
Posa els cinc sentits a viure les teves pròpies circumstàncies; gaudeix de les coses bones que et dóna la vida i tracta de comprendre els advertiments com proves que has de superar. En el treball creu en el teu poder, en la teva força de voluntat, en les teves possibilitats d’èxit, et sorprendràs del resultat.

Balances

Del 24 de setembre al 23 d'octubre

Balances
Analitza la teva situació sentimental. El teu benestar depèn molt de la teva actitud emocional. No esperis que sigui la teva parella la que resolgui els problemes. Si una persona critica el teu treball, no t’ho prenguis com un atac personal. Valora la seva opinió i rectifica si té raó.

Escorpí

Del 24 d'octubre al 22 de novembre 

Escorpí
Has de pensar que estàs en el teu millor moment, que vas aprenent molt de l’amor i que evoluciones amb cada nova experiència. Tindràs aquesta setmana uns dies especialment bons per als tractes comercials, per a guanyar clients i tancar acords financers.

Sagitari

Del 23 de novembre al 21 de desembre

Sagitari
Fer-se perdonar no és difícil si la sinceritat guia els nostres sentiments. Però has de posar el millor de la teva part i tractar de solucionar un problema sentimental que arrossegues des de fa temps. En el treball si un company et dóna la mà, pren-t’ho com un gest amable, no siguis malpensat.

Capricorn

Del 22 de desembre i el 20 de gener

Capricorn
La teva família no estarà disposada a escoltar-te si pretens tenir la raó a crits. Intenta-ho amb una actitud amorosa. Aquesta setmana és bona per a buscar la manera de canviar pautes de treball, si no et satisfan les que tens. També per a contactar amb persones amb iniciatives.

Aquari

Del 21 de gener al 19 de febrer

Aquari
Trobar a persones que senten i pensen com tu no és difícil, sempre que et relaciones, surtis, promoguis trobades i no t’aïllis. Si no tens parella surt i la trobaràs. En el treball la teva llibertat d’acció és bàsica, però sempre hi ha exigències que complir.

Peixos

Del 20 de febrer al 20 de març

Peixos
Pots considerar la solitud com necessària en certs moments, sempre que no te la imposin. Hauràs de superar algunes pors que segresten les teves emocions. En el treball afrontaràs millor amb senzillesa i delicadesa una discussió que pot acabar en no-res o en disputa.

Dónes sang?

  

Tot Maresme El Tot Granollers Portal Mataró El Tot Mataró i Maresme Anuncia't a l'edició electrònica Anunciat a l'edició paper Copyright, El Tot Mataró i Maresme Tot Esport Mitjà associat a l'àrea digital de l'ACPG Desenvolupat per Mindeos.net Amb el suport de TecnoCampusMataró