inici > Formació > Taller d´ocupació

Plans d´ocupació


El Departament de Treball de Generalitat de Catalunya ha aprovat 5 dels 6 projectes presentats per l’Ajuntament d’Amposta amb la finalitat de contractar treballadors/res desocupats/des (que no cobrin ni atur ni subsidi) per realitzar obres i serveis d’interès general i social. (Plans d’ocupació).

 
Els contractes s’han gestionat mitjançant oferta pública a l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya d’Amposta i tenen una durada de 6 mesos i un 70% de la jornada. En total 11 contractes aprovats  (dels 37 sol·licitats), un 29% .
 
Dos projectes de plans d’ocupació van dirigits a la contractació de persones amb dificultats d’inserció laboral, concretament a persones amb algun grau de discapacitat i al col·lectiu d’expenitenciaris. Són projectes concrets i dirigits a col·lectius que necessiten suport en temes tant d’inserció social com d’inserció laboral. L’Ajuntament d’Amposta, des de l’Àrea de Promoció Econòmica, fa 4 anys que està treballant en aquesta direcció sol·licitant al Departament de treball aquests tipus de projectes.
 
D’altra banda, també aprovat la contractació de personal tècnic per l’orientació laboral que ja es ve donant durant tot aquest any als baixos de la Biblioteca Comarcal Joan Sebastià Arbó. L’orientació consisteix en la realització d’uns itineraris personals amb la finalitat d’insertar al món laboral a persones que es troben en demanda d’ocupació.
 
Aquests programes inclosos dintre de les polítiques actives d’ocupació i que van dirigides a persones aturades, estan patrocinats pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.
 

Data de publicació: 12/8/2009

Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l´Ajuntament d´Amposta
Plaça d´Espanya, 2-4 · 43870 Amposta · Tel. 977702306 - Fax 977703605

correu electrònic - informació general - avís legal