Banner
Banner
Banner
format impressió |  contrast  

CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

què és això?
Idiomes


Cercador  

ccoo de catalunya
via laietana, 16
08003 barcelona
telèfon 934.812.700
Fax. 933.151.724
conc@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

foto edifici CCOO de Catalunya

CCOO reitera la seva oposició al tancament de Samo i demana que es plantegin alternatives industrials


En la reunió mantinguda ahir amb la direcció de l'empresa Samo, després que el passat dia 13 anunciés que presentarà un expedient d'extinció per a rescindir tota la plantilla, no es va arribar a cap acord, ja que l'empresa encara no sap quan el presentarà i si ho farà, malgrat que manté la intenció que la factoria tanqui.

CCOO reitera la seva oposició al tancament i vol que l'empresa reconsideri aquesta decisió i plantegi alternatives industrials per evitar els acomiadaments en una comarca que darrerament està patint una gran pèrdua de teixit industrial, amb la consegüent destrucció d'ocupació.

Samo és una empresa molt arrelada a Tortosa (oberta des de l'any 1973) que treballa per a Indo, per a qui fabrica muntures d'ulleres. Actualment té 31 treballadors en plantilla, però en l'època de més expansió havien arribat a ser 250.





19/01/2010




Afilia't










© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI