31/01/2010 Sant Quirze A 32 - 40 BM Granollers A
cadet
Partit irregular dels nostres, davant un rival bon joc.

Hola,
Bon ambient avui a les grades, tot i jugar-se el partit a les 9h del diumenge..

A la primera part, sortida forta dels granollerins, desitjosos de fer oblidar la sorpresa relativa que va suposar que els nostres perdessin només de 3 gols a casa seva.
Als 5 minuts, ja anem per sota de 3 gols (2-5).
Els nostres, en comptes de baixar la guàrdia, continuen jugant el seu joc, sense deixar-se intimidar per la superioritat física dels visitants.
Al descans, resultat favorable al Granollers per 15-19.
Cap a la meitat de la segona part, marcador de 22-28, (minut 45), encadenem inferioritats consecutives de 6 minuts (1 per targeta vermella per protestar a l'àrbitre) que permeten que els visitants se'n vagin de 8 fins al resultat final de 32-40.
A destacar de l'equip visitant, en atac, els bons llençaments, tant de primera línia com dels extrems. Molt bona defensa.

Parcials del partit:
5' (2-5)
10' (5-7)
15' (8-10)
20' (10-13)
25' (11-16)
30' (15-19)
35' (18-22)
40' (20-26)
45' (22-29)
50' (27-34)
55' (30-38)
60' (32-40)

En resum, cal continuant millorant el nostre joc
Aspectes positius: defensa a la primera part i joc amb el pivot. Penetracions del central.

A millorar: principalment, l'actitud defensiva, porteria, la pujada contraatacs, circulació de pilota i evitar excès d'individualitats.
I sobretot, evitar les protestes als àrbitres i "pica-baralles" amb l'equip contrari que només fan que perjudicar-nos.

La propera setmana, un altre partit complicat a casa del Sant Martí Adrianenc A. Us esperem a tots per donar suport als nostres.

Han jugat sota les ordres de l'Ivan Caballero i en Jose Ramírez:
Marc Martín i Marc Tomàs (porters); Francesc Altés, Robert Ballesteros , Carles Carrillo, Carlos Heredia , Ernest Manjón, Dorian Guerrero, Javier Guil, Marc Bernabeu, Gerard Alfonso, Carles Salcedo,Marc Casanovas i Guillem Giménez .