dimecres febr. 03

Lallum

Què és LaLlum?

LaLlum és un portal que naix a l'abril de 2005 amb un objectiu determinat: la difusió de la música que es fa al País Valencià.

Existeixen dues seccions principals que formen l'eix del portal:
- les notícies, tant de redacció pròpia com d'altres fonts informatives;
- les fitxes de grups, on es pretén recollir informació precisa sobre les diferents formacions musicals existents al País Valencià.

Al voltant d'aquestes dues seccions s'articulen les altres:
- l'agenda de concerts;
- el directori d'enllaços.


Com funciona?

El portal està format per un grup independent de persones que treballem de forma totalment altruista.

LaLlum és un lloc obert a totes aquelles persones que vulguen col·laborar, on es valora l'esforç que es realitza per aconseguir l'objectiu comú. Existeix una adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Ni rebem ni demanem subvencions a cap govern, institució ni partit polític, de manera que podem actuar de forma lliure i conseqüent amb els nostres valors.

Criteris editorials

Volem animar a qualsevol persona que estiga interessada en col·laborar a que ho faça. Es publicarà tot aquell escrit que siga original, rellevant, concret, entenedor, que cite les seues fonts d'informació i que no tinga faltes gramaticals ni ortogràfiques.

Copyleft i llicència Creative Commons 2.5

Al peu de cada pàgina hi diu "copyleft 2005 lallum.org. La reproducció dels textos i fotos és permesa sempre i quan se cite la font." Això significa que: es pot agafar un text del portal i modificar, així com copiar, distribuir i mostrar, sempre que es reconega l'autor/a del text, es publique baix la mateixa llicència (i estiga permés copiar, distribuir, mostrar, etc.) i no se'n faça un ús comercial.

Així que una web que tinga la declaració de copyright a les seues pàgines no podrà compartir els textos originals de LaLlum.

Els continguts d'este portal estan publicats baix Llicència Creative Commons 2.5.

Text revisat el dia 11 de febrer de 2009. 


Comparteix:
Digg! Del.icio.us! Mixx! Google! Live! Facebook! StumbleUpon! MySpace! Yahoo!

Agenda

<<  Febrer 2010  >>
 dl.  dm.  dc.  dj.  dv.  ds.  dg. 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Identifica't

La Llum's Facebook Profile