Notícies

Dimecres  03.03.2010  11:35

Tragèdia grega

Aris BC Salònia 84 - DKV Joventut 54

La visita de la Penya a Salònica no només no va servir per tallar la mala dinàmica a l'ACB sinó que va empitjorar encara més la imatge d'un equip en hores molt baixes. Els verd-i-negres van tornar a signar un partit desastrós on només van agunatar el tipus durant els 5 minuts inicials gràcies a l'encert dels triples. Només Bogdanovic va mantenir el tipus mentre al seu voltant tot anava de mal en pitjor.

A nivell pràctic, l'àmplia derrota a la pista grega no és definitiva pel Joventut. Els verd-i-negres encara tenen una última oportunitat de classificar-se pels quarts de l'Eurocup dimarts que ve a Badalona contra l'Alba de Berlin. El partit tindrà un al·licient addicional ja que els alemanys j avan eliminar virtualment la Penya l'any passat de l'Eurolliga en imposar-se a l'Olímpic.

Abans del partit definitiu de dimarts que ve els homes de Sito Alonso tenen el dificilíssim compromís de visita el Caja Laboral Baskonia. Els vitorians són una de les plantilles més fortes de l'ACB i clars favorits pel xoc. Per aquest partit la Penya no podrà comptar amb Clay Tucker, que ha viatjat als Estats Units per conèixer el seu fill, que va néixer ahir mentre ell estava a Salònica amb el Joventut. Aquesta excedència ja era coneguda i pactada entre club i jugador en el moment de signar el contracte. El partit contra el Baskonia serà retransmès en directe per La 2 i acb360 dissabte a les 8 de la tarda.