FCE - Federació Catalana Esgrima
Mutua Mapfre

 

Quan un club tramita la llicència esportiva d'un esportista de la seva entitat, automàticament aquesta persona gaudeix dels beneficis de disposar d'una assegurança médico-esportiva, que és obligatòria per la pràctica d'esport federat.

Tal i com es va realitzar la temporada anterior, el Consell Català de l’Esport subvenciona (mitjançant la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la companyia MAPFRE), l’assegurança esportiva obligatòria dels tiradors/es nascuts l’any 1994 i posteriors, i l’any 1993 fins a 31 de desembre de 2009, amb llicència d’edats cadet, infantil, aleví i escoles. Així mateix, també gràcies a un acord entre les mateixes institucions, enguany es subvenciona l’assegurança mèdica dels àrbitres. Tot això ha permès abaratir els costos de les llicències catalanes dels col·lectius beneficiats per aquests acords.

A continuació podeu descarregar-vos les normes d'actuació en cas d'accident, la declaració d'accidents, tant per a menors, com per a adults i àrbitres i els centres concertats als quals poder acudir:

normesactuacioencasaccident.pdf Normes d'actuació en cas d'accident

declaracioaccidentsmenorsmajorsarbitres.pdf Declaració d'accidents per a menors, adults i àrbitres 

centres concertats amb mapfre -desembre 2009.pdf Centres mèdics concertats a desembre 2009

formulari mutua mapfre 09-10.xls Formulari mutua Mapfre 2009-2010.xls

 
 
Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Contacte
© 2010 FCE - Federació Catalana Esgrima
NIF: Q-5856154-I
Inscripció 1430 tom 1 foli 715 del llibre registral d'Entitats Esportives
i en la Secció 3ª assentament 8 tom 1 foli 4