Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
Arenys de Mar inicia la tria selectiva de matèria orgànica
La campanya comença sota el lema "Tria l'orgànica i en farem adob!"
Cliqueu aquí per veure un document elaborat i cedit per l'Ajuntament de Canet amb el títol "Què faig amb...?" i que us servirà per saber on va cada deixalla per poder-la reciclar.
díptic


El 19 de gener l'Ajuntament posarà en marxa la recollida selectiva de la matèria orgànica a Arenys de Mar en una primera fase que es durà a terme a les urbanitzacions i a les zones residencials de baixa densitat. La Regidoria de Medi Ambient té previst iniciar la següent fase d'aquesta implantació, a tota la població, el segon semestre de 2010. Amb el suport de l´Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat, s'ha dissenyat la campanya de sensibilització “TRIA L´ORGÀNICA I EN FAREM ADOB!”, amb la finalitat de fomentar la participació de la població en la recollida selectiva i el reciclatge de la brossa orgànica (restes de menjar, restes vegetals) que diàriament es fan a les llars. Al costat de cada contenidor de rebuig (color gris) i dels contenidors de vidre, paper i cartró i envasos, es col·locaran uns contenidors específics, de color marró, on es podrà deixar la brossa orgànica cada dimarts, dijous, dissabte i diumenge, sempre de 20 a 22 h.
díptic

Per tal de fer arribar tota la informació al veïnat que ha de començar a fer la recollida de la fracció orgànica, aquesta setmana s'han començat a enviar cartes a tots els habitatges i a partir del dia 11 de gener educadors ambientals de l'empresa Hèlix, contractada per l'Ajuntament, visitaran els habitatges per explicar de primera mà a veïns i veïnes com fer la tria de l'orgànica i resoldre els dubtes que puguin sorgir. A més, cada habitatge rebrà, de manera gratuïta, un cubell de 10 litres i 40 bosses compostables especials per recollir les restes orgàniques. Les persones que no hagin pogut rebre el material de la campanya podran passar-lo a recollir per l'Ajuntament d'Arenys de Mar a partir del dia 18 de gener.

díptic


Per a qualsevol dubte o consulta sobre el nou servei, podeu trucar al 93 795 99 00 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@arenysdemar.cat.

díptic


Arxiu PDF
MiniaturaInformació
Informació recollida orgànica a les urbanitzacions

Tria l'orgànica i en farem adob!

Fitxer: Informacio_Campanya_FORM_Urbanitzacions_2010.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Tamany: 245,38 kB

Informació publicada el 5 de gener de 2010
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraComparteix a menéameComparteix a del.icio.us
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00