dilluns, 29 de març de 2010

actualitat

Notícies

22.03.2010 · Ajuntament d'Argentona

L’Ajuntament signa dos convenis anuals de col·laboració amb entitats argentonines

Aquesta segona quinzena de març s’han signat els convenis anuals de col·laboració entre l’ajuntament d’Argentona i el Centre Parroquial i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Argentona per aquest 2010.


Les entitats argentonines tenen un paper clau en el foment del teixit associatiu de la Vila, ja que són grups aglutinadors independents que organitzen moltes activitats lúdiques, culturals i d’oci, i que actuen com a nexe d’unió entre la ciutadania i d’altres entitats.

Amb l’objectiu que segueixin mantenint aquest rol tan important, fa pocs dies l’Ajuntament ha signat dos convenis de col·laboració, amb el Centre Parroquial i amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Argentona.

En el cas del Centre Parroquial, el conveni estableix que podran usar-se les instal·lacions del Centre Parroquial per realitzar-hi activitats programades per les diferents regidories de l’Ajuntament, així com per l’institut i les escoles d’Argentona. Les instal·lacions parroquials objecte d’ús que complementaran les municipals seran la sala de teatre i cinema, els patis i la pista esportiva, l'Hort del Rector i el Bar d'en Jaumet i el nombre d’activitats que podran dur-se a terme durant el període de vigència del conveni serà d’aproximadament 40.

Quant a l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Argentona, el conveni estableix que l’entitat podrà utilitzar a precari les dependències de l’avinguda de Puig i Cadafalch que té arrendades l’Ajuntament. Per contrapartida, l’Associació es compromet, entre d’altres objectius, a impulsar la promoció integral de la gent gran, en tots els seus aspectes socials, culturals, de lleure i econòmics, potenciant-ne l’autonomia i les capacitats personals; fomentar la participació en la vida comunitària dels membres associats; promocionar i dur a terme tota mena d’activitats culturals, socials, de lleure, de formació i assistencials que promoguin una millor convivència entre la gent gran d’Argentona i col·lectius afins, particularment les més properes, els joves i els infants.





Argentona, 22 de març de 2010.






En la imatge, un moment de l'acte de signatura del conveni per part de la presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Argentona, Sra. Montserrat Frisol, i de l’alcalde d’Argentona, Sr. Pep Masó.

Inscripcions Fira d'Artesans
Preinscripció curs escolar escoles públiques
Esports
Campanya estalvi d'aigua
Licitacions
Plans municipals
Oferta Pública
Ràdio Argentona
web jove
SEMPRE
Ofertes Feina
web Museu del càntir
Policia Local d'Argentona
Parc serralada Litoral
Associació Municipis Catalans Recollida PaP
Quin temps fa a Argentona?