Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PortadaPortada - Exposicions a Arenys de MarExposicions a Arenys de Mar
 
EXPOSICIONS A ARENYS DE MAR
ESCOLES D´ALTRES MONS, una exposició del reconegut fotògraf Kim Manresa al C.C.Calisay, durant el mes d'abril

L´Educació serà protagonista aquest mes a la Sala d´Exposicions del Centre Cultural Calisay, que acollirà l´exposició itinerant Escoles d´altres mons, un recull de cinquanta imatges que el reconegut fotògraf català Kim Manresa ha anat recollint durant múltiples viatges arreu del món i al llarg de diversos anys. A través de la seva mirada particular podrem conèixer un estudiant palestí, un professor de Mèxic o un grup de nens del cor de l´Àfrica.
La mostra està dirigida al públic en general però, sobretot, als estudiants. Es podrà visitar del 8 al 25 d´abril, els divendres de 18h a 21h, i els dissabtes i diumenges, de 12h a 14h i de 18 a 21h.




Obre't al Català
Exposició "OBRE'T EN CATALÀ", a la Sala de les Bótes, fins al 14 d'abril

“Obre´t en català!” és una exposició itinerant organitzada per la Plataforma per la Llengua dirigida especialment al públic catalanoparlant sobre la necessitat de parlar en català amb les persones nouvingudes que no coneixen la llengua.
El propòsit d´aquesta exposició és mostrar com l´hàbit de canviar de llengua amb una persona immigrada equival a una nova forma d´exclusió social. S´explica, també, el context en el qual va estendre´s aquest costum i es posen de relleu alguns prejudicis i tòpics que hi ha, avui dia, darrere d´aquest comportament.








Els Drets Humans a la Ciutat, a la Sala Polivalent del C. C. Calisay del 27 d'abril al 13 de maig

Exposició Drets humans


Aquesta exposició s´adreça a la ciutadania en general i és una eina de sensibilització de la Carta de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat que vol generar una reflexió al voltant de la ciutat com a espai de convivència entre iguals, i de la ciutadania com a figura de la qual emanen els drets fonamentals, que s´han de poder exercir en el marc físic de la ciutat amb l´acció decidida dels seus governs, que tenen en la Xarxa de Pobles i Ciutats pels Drets Humans un mitjà per a fer-ho possible. Aquesta exposició s'acompanya d'una visita guiada el dia 27 d'abril a les 19h. Si voleu participar-hi, cal inscriure-s´hi prèviament a través d´aquest formulari. Més informarmació a la Regidoria de Civisme, al telèfon 93 795 73 59.


El fons ocult, darreres adquisicions del Museu, del 6 de març al 23 de maig


Punta El Museu d´Arenys ens brinda l´oportunitat de conèixer peces que formen part del fons, i que no es poden veure a les  exposicions permanents. “El fons ocult, darreres adquisicions del Museu” és la proposta d´exposició temporal que podreu visitar des del 6 de març fins al 23 de maig.

Horari de visita:

De l'1 de gener al 30 de març i de l'1 d'octubre al 31 de decembre de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 16 a 18h
de l'1 d'abril al 30 de setembre de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de de 18 a 20 h
Diumenges i festius tot l'any d'11 a 13.

I encara a la Sala de les Bótes del C.C.Calisay hi ha dues noves mostres que ens arriben, una de la mà de l´AFA, que presenta les imatges del tercer lliurament de la Setena Lliga Social de Fotografia, del 18 al 28 de març; i l´altra, de la Plataforma per la Llengua d´Arenys, que amb el títol “Obre´t en català” s´adreça especialment al públic catalanoparlant i a la necessitat de parlar en català amb les persones nouvingudes, que es podrà visitar del 29 de març al 14 d´abril.

I no oblideu visitar el Museu d'Arenys, amb les seves exposicions permanents, de puntes, minerals i història de la vila!
Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00