Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
Documentació i difusió del fons industrial tèxtil de Catalunya a la xarxa
Una iniciativa del Museu d'Arenys de Mar i el Centre de Documentació del Museu Tèxtil
El web Documentació i difusió del fons industrial tèxtil de Catalunya és una eina per a tots els investigadors del patrimoni tèxtil, dissenyadors, creadors i artesans dedicats a oficis relacionats amb el tèxtil, un espai que ja es pot consultar, amb un estudi sobre els mostraris de teixits del Centre de Documentació Museu Tèxtil i el Museu d'Arenys de Mar, dins la seva secció Museu Marès de la Punta.

La web és una base de dades amb més de 600 fitxes de les mostres de teixits i puntes conservades al Centre de Documentació Museu Tèxtil i el Museu d'Arenys de Mar. Cada fitxa ofereix àmplia informació sobre cada mostra: matèria, utilització, datació amb una descripció de la mostra i una fotografia en alta resolució de algunes de les mostres. També ofereix informació de les empreses estudiades i bibliografia.

Aquí podeu consultar una de les notícies que han sortit als mitjans de comunicació especialitzats, sobre aquesta nova eina d'estudi i investigació sobre el món del tèxtil i, en concret, sobre la punta.
Informació publicada el 31 de març de 2010
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraComparteix a menéameComparteix a del.icio.us
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00