En la nostra societat és cada vegada més complicat donar importància al llenguatge del cos i a l'expressió de les nostres inquietuds. Des d'Alba Serveis, volem començar a treballar aquests aspectes amb els infants., fent ús del seu cos per desenvolupar un projecte creatiu. Aquest projecte té com a objectiu principal aconseguir que els nens demostrin les seves capacitats artístiques i personals i dóna molta importància a l'expressió corporal dels infants.

L'expressió corporal mitjançant els jocs, el teatre, els contes i els titelles serà l'eix d'aquest projecte, en què el nostre racó de forma i color ens servirà per aprendre les diverses maneres que tenim de relacionar-nos i expressar-nos.

Activitats: fent circ, mou-te! (dansa), això sona (percussió), expressa't (expressió corporal), jo reciclo (manualitats), posa't maco (taller collarets i braçalets), ara descanso (taller relaxació), murals amb natura, tatuatges de henna, descobrim els colors (gran joc), fem capoeira, aquesta nit al teatre!, amb què fem música?, la gran gresca...

 

Arran de la nova gestió de la casa de colònies Campus Hernando Fierro, aprofitem l'avinentesa per introduir una novetat en la nostra oferta de treballs de síntesi per a alumnes de secundària.

Treballarem la prehistòria i les seves característiques a Banyoles i estudiarem les restes que d'aquesta època encara es conserven als seus voltants. Banyoles presenta una molt bona oferta cultural per poder conèixer més a fons aquesta època històrica, cos que ens permetrà portar a terme un treball amb el principal objectiu d'aprofundir en la vida, l'art i els costums de la societat prehistòrica a la ciutat.

Activitats: visita al Museu Arqueològic de Banyoles, visita al Dolmens de les Closes, visita al Museu Darder, visita al Parc Neolític de la Draga, taller del foc, pintura corporal, conèixer les tribus, adornaments i estris prehistòrics, taller de supervivència, identificació de rastres, tints naturals, màgia i rituals prehistòrics, joieria natural, l'arquitectura megalítica, música del passat...