Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

La Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet, un projecte consolidat de ciutat, arriba a la nova edició amb tota la il·lusió i amb l’objectiu de presentar al públic, un any més, un brillant taulell de la cuina d’autor que proposen els nostres millors restauradors.

De nou, la Rambla de Sant Sebastià posa un escenari a l’abast de tothom per gaudir d’una Mostra Gastronòmica de referència i de primer nivell. Amb aquest projecte i altres propostes singulars contemplades enguany en el panorama de la restauració, volem continuar promocionant noves polítiques per donar continuïtat i contribuir al màxim al desenvolupament d’aquest important sector econòmic de la nostra ciutat.

La Mostra Gastronòmica és una aposta decidida per la creativitat i la qualitat i representa la millor marca d’autenticitat, un segell colomenc, que dóna prestigi i projecció a la ciutat a través dels nostres restauradors. Aquest projecte colomenc és el reclam més important de tota l’oferta metropolitana d’aquestes característiques i estic segura que aquesta quarta edició ens ho confirmarà una vegada més. [més]

 

Santa Coloma de Gramenet acull per cuart any consecutiu la Mostra Gastronòmica, una fira protagonitzada pels restauradors colomencs. La Rambla de Sant Sebastià tornarà a ser l’escenari d’aquest esdeveniment on els visitants podran gaudir de l’aparador gastronòmic de la ciutat. La Mostra presentarà als seus visitants un ampli ventall de degustacions i d’activitats de gran interès, amb moltes novetats [més]

 

Santa Coloma de Gramenet és una ciutat on històricament han estat els petits i mitjans comerços de restauració un dels elements potenciadors de la integració i les relacions socials, tasca que encara avui dia podem observar amb una simple passejada per la ciutat. Els Dijous Temàtics, una idea d’un grup de restauradors i recolzada per Centre Comerç, aposta per fer ciutat a través de la cultura de manera continuada, potenciant a joves talents de diferents disciplines artístiques i fent que sortir a sopar tingui un valor afegit [més]

  • BACALLÀ, IDIAZÀBAL I VERDURES AL CAFÈ
  • BACALLÀ SALTAT
  • RELLOM DE BÚFALA AMB SALSA DE GERDS I SALSA DE PARMESÀ
  • TERNASCO DE CABRIT ROSTIT AL FORN
  • SALTAT DE LLAGOSTINS
  • PEUS DE PORC ARREBOSSATS AMB SALSA ESPANYOLA I BOLETS
  • RAP AMB SALSA D’AMETLLES, BACÓ I BOTIFARRA BLANCA
  • SECRET IBÈRIC I PRESA IBERICA
  • TRONC DE LLUÇ AMB SALSA DE GAMBES
  • RELLOM CABRUM
  • ARRÒS AMB LLAMÀNTOL I BOLETS
  • GARRÍ ROSTIT CRUIXENT
  • AMANIDA DE SAQUETS DE FORMATGE
  • CISTELLET DE TIRABUIXONS A L’HORT
  • POLLASTRE SHASHLIK
GRAMEIMPULS SA, 2009 · Avís legal, Política de privacitat i crèdits