Flash no detectat


Aquesta web ha estat subvencionada per:

TASTEU EL SABOR DE LA MUNTANYA. SABOREJEU LA MUNTANYA. LA VEDELLA DE LA NOSTRA TERRA. LA CARN ROSADA DELS PIRINEUS. LA VEDELLA DEL RIPOLLÈS. ROSADA DELS PIRINEUS CATALANS. la nostra carn. Vedella rosada, garantia de salut! Vedella 100% natural, mentre la vedella que solem menjar ha passat per un procés d’engreix a base de pinsos i additius, la vedella de muntanya, és l’única criada exclusivament amb llet de la seva mare i amb l’herba de les nostres muntanyes, visquent tota la vida en autèntica llibertat.Filles de vaques de raça bruna dels Pirineus, han heretat la rusticitat de la seves mares i les qualitats càrnies dels seus pares, el resultat es l’inimitable sabor i el color tendre que li dóna el seu nom, LA ROSADA DELS PIRINEUS. El paper dels ramaders. Els ramaders productors de carn rosadareponsables d’aquestes produccions són persones compromeses amb el respecte pels animals i el medi ambient, tenint sempre en compte les bones pràctiques agràries i ramaderes, respectant l’entorn i contribuint al manteniment del paisatge del nostre país i a la vida rural de les nostres muntanyes. La traçabilitat demostrada. Des del moment del naixement fins que la carn és a les seves mans li podem garantir quina ha estat la vida de la vedella, l’explotació ramadera on ha nascut, la informació dels seus pares, les pastures que han aprofitat, on s’ha escorxat, on s’ha envasat i en quines carnisseries es pot trobar.

 

: