Dilluns, 26 de Abril de 2010
Alcover Alcover
Alt Camp
Muntanyes de Prades
 
 
Salutació
 
Ajuntament
 
Organismes
 
Equipaments
 
Urbanisme
 
Hisenda i Governació
 
Promoció econòmica
 
Medi Ambient
 
Educació
 
Joventut
 
Sanitat i Serveis Socials
 
Serveis Municipals
 
Arxiu Municipal
 

 
  
 Els Monogràfics de l'EMMA

5a edició
L'EMMA proposa una nova edició de "Monogràfics", seminaris musicals orientats a estudiants, professors i professionals, amb la idea de complementar la nostra formació musical i renovar-la contínuament.

Ideal per professorat, que trobaran en els "Monogràfics" una eina de reciclatge econòmica i de qualitat, per ampliar els seus recursos pedagògics i renovar l'exercici de la docència a fi d'adaptar-se millor a les exigències de la nostra actual societat moderna i en ràpida evolució.
En aquesta 5a edició s’ha volgut donar importància a les noves tendències en pedagogia, les noves tecnologies i a les músiques i tècniques musicals modernes, i aquests són els cursos disponibles:

  • Sibelius: edició de partitures i aplicacions pedagògiques. Anem introduint les avantatges que ens proporcionen les noves tecnologies a l'aula i a l'exercici de la docència

  • Reciclòfons i cotidiàfons: construcció d'instruments a partir de materials reciclats. Ideal no només per gent del camp musical, també professorat d'infantil i primària, monitors de lleure, manualitats i arts plàstiques,... Altament creatiu, al final es pot crear una "trash band", banda formada per instruments construïts amb materials reciclats.

  • Taller de cant modern: noves tècniques vocals com el voice craft que tant bon resultat estan donant a les últimes generacions de cantants. Ideal per cantants i aficionats al cant del món de la música moderna i del teatre musical.

  • Creativitat a l'aula: com convertir la classe en una vivència enriquidora, creativa, participativa i divertida. Renovació pedagògica i nous recursos per explotar la creativitat dels nens a la classe d'instrument.

  • Taller de flamenc: introducció a les característiques d'aquest gènere tant típicament espanyol i amb tanta riquesa i sentiment: harmonies, pals, ritmes, mètrica,... Monogràfic adreçat a guitarristes i percussionistes.
Podeu consultar el detall de cada monogràfic i el professorat al tríptic fent CLIC  AQUÍ i a la web de l’escola www.emmalcover.cat. El període d’inscripció finalitza 15 dies abans de l’inici del curs en qüestió. Per qualsevol dubte, consulta i/o suggeriment, envieu un correu a info@emmalcover.cat. Els usuaris de Facebook , també poden entrar a "EMMA Alcover"on estaran al corrent de totes les activitats de l’escola
 
Data: 07-04-2010
 
el poble
 
Festes
 
Turisme
 
Esports
 
entitats i grups locals
 
Àrea de Premsa i Comunicació
 
activitats
 
informació d'interès
 
Descàrregues
 
SERVEIS
fotografies
enquestes
contacte
cerca al web
 

  Patrocinadors Patronat de Turisme de la Costa Daurada La Ruta del Cister Consell Comarcal de l'Alt Camp