Dilluns, 26 de Abril de 2010
Alcover Alcover
Alt Camp
Muntanyes de Prades
 
 
Salutació
 
Ajuntament
 
Organismes
 
Equipaments
 
Urbanisme
 
Hisenda i Governació
 
Promoció econòmica
 
Medi Ambient
 
Educació
 
Joventut
 
Sanitat i Serveis Socials
 
Serveis Municipals
 
Arxiu Municipal
 

 
  
 Més equipaments esportius

Propera adjudicació de les obres de construcció de la coberta de la pista poliesportiva
La setmana vinent tindrà lloc l'adjudicació de la pista poliesportiva situada a les escoles. En el projecte que és finançat  pel Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) es projecta un edifici a quatre vents amb façanes interiors, format solament per una planta baixa. L’edifici es remata amb una coberta a dues aigües de forma curvilínia.

L’edificació es projecta aprofitant la situació de la pista existent amb una petita ampliació cap a l’oest per ubicar-hi una zona de vestidors i un petit escenari. Es tracta d’un edifici destinat a equipament esportiu, amb ventilació creuada amb obertures principals a la façana sud així com en la coberta parcialment prevista amb plaques translúcides.
L’edifici permetrà la seva utilització per part de la comunitat educativa, així com per activitats extraescolars en hores fora de funcionament amb accés independent. A la Planta Baixa s’hi ubiquen la pista, els vestidors i els serveis, mentre que l’escenari es posa un metre elevat respectes dels anteriors, amb accés directe des de la zona de l’aparcament per a càrrega i descàrrega de material i per unes escales des de la pista.
 
A la planta destinada a la zona de la pista poliesportiva, escenari i vestidors s'hi accedeix a la pista per la zona pròpia de l’equipament escolar en hores lectives, per unes portes batents que normalment estaran sempre obertes excepte en dies de vent o pluja forta, accedint-hi aleshores per les portes d’emergència, tot en la façana sud. En hores extraescolars s’accedirà per la façana nord i mitjançant les portes d’emergència, de manera que no es podrà accedir al recinte escolar. Els dos vestidors disposen de bancs amb penjadors i prestatgeria, zona de dutxes i un servei interior. Exteriorment hi ha dos lavabos adaptats, un per cada vestidor, i per ús exterior.
 
Pista Poliesportiva Coberta Alcover

L’accés es realitza directament des de la zona de la pista. A l’escenari s’hi accedeix directament des de la pista amb unes petites escales, i exteriorment per dues portes basculants. Sota l’escenari s’ha habilitat un espai per a magatzems esportius.

La rehabilitació i tancament de la pista poliesportiva que donarà un servei complementari al que actualment estan oferint d’altres equipaments esportiu del poble (pavelló municipal, camp de futbol). Aquestes obres corresponen del destí del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) i tenen un pressupost de 550.000 €.
Data: 09-04-2010
 
el poble
 
Festes
 
Turisme
 
Esports
 
entitats i grups locals
 
Àrea de Premsa i Comunicació
 
activitats
 
informació d'interès
 
Descàrregues
 
SERVEIS
fotografies
enquestes
contacte
cerca al web
 

  Patrocinadors Patronat de Turisme de la Costa Daurada La Ruta del Cister Consell Comarcal de l'Alt Camp